30 dies per presentar al·legacions al avantprojecte de la Línia Morella-La Plana

comarquesnord.cat . Castelló . dimarts, 18 de gener de 2011 .
Etiquetes:

Red Electrica de España sotmet a informació pública la sol·licitud d’autorització administrativa amb declaració d’impacte ambiental del avantprojecte de la línia de doble circuit a 400 kV denominada “La Plana-Morella”.

La línia travessa per varis termes municipals de la nostra comarca: Cinctorres, Morella, Castellfort, Ares i Vilafranca. L’Ajuntament d’Ares ja havia mostrat el seu malestar pel recorregut, que travessarà entre d’altres, zones declarades d’especial protecció per a les aus. El pressupost de la línia, que té una longitud de 88 quilòmetres, és de quasi 45 milions d’euros. La finalitat que persegueix és reforçar la interconnexió en la xarxa d’Aragó, incorporar una xarxa mallada de transport la energia produïda per la generació eòlica i de cicle combinat, i incrementar els nivells de garantia de seguretat, fiabilitat i qualitat del sistema elèctric, tant a nivell regional com autonòmic i nacional.

L’anunci apareixia publicat el aquest dilluns, dia 17, en el BOE, marcant un termini de 30 dies per a que es puguen presentar les al·legacions que s’estimen oportunes. La documentació es pot consultar en els ajuntaments dels municipis afectats.

Més informació: