Puig mostra la seua satisfacció per la posada en funcionament del nou quarter


comarquesnord.cat, Morella
» dimarts, 18 de gener de 2011

L’alcalde de Morella, Ximo Puig, ha valorat de forma “molt positiva” la posta en funcionament del nou quarter de la Guàrdia Civil de la localitat. El primer edil ha destacat la millora de serveis que es prestaran en les dependències ubicades en el Barri Hostal Nou i la importància d’una obra demandada des de fa anys pels veïns de Morella.

Puig afirma que “el quarter és una infraestructura molt important per a Morella, que garantirà la seguretat de tota la comarca i suposa una millora en el servei i l’atenció dels nostres veïns”. A més, afegix que “este és el punt final d’un projecte que portàvem molts anys demandant i, que ara, per fi és una realitat”.

L’alcalde de Morella també recorda que “a pesar de trobar-nos en una legislatura marcada per la crisi, estos anys són històrics per a Morella”. El primer edil ha fet referència al nou quarter de la Guàrdia Civil, però també a altres inversions finançades pel Ministeri en els últims anys, com les obres del Pla E, la de consolidació del castell, la licitació i la posada en marxa de les obres del Parador de Turisme o la decisió que la A-68 passe per Morella.

Cal recordar que la inversió del Ministeri en el quarter de Morella ha sigut de més d’un milió i mig d’euros, amb càrrec al Fons Addicional de 3000 milions d’euros de 2009 del Pla E.

Més informació: | | |