El fred tornarà divendres al cru hivern del nostre territori


Etiquetes: ,



comarquesnord.cat, Madrid
» dimecres, 19 de gener de 2011

Les bones temperatures que ha portat les primeres setmanes de l’any nou arreu del nostre territori tenen els dies contats. Si ja aquesta setmana el temps primaveral s’ha anat extremant, serà a partir de divendres quan, segons coincideixen totes les previsions, vindrà una important onada de fred. D’aquesta manera els pobles dels Ports que celebren el Sant Antoni el segon cap de setmana agrairan el foc purificador que, a més, servirà per a pal·liar les gèlides temperatures que es preveuen.

Fins i tot la neu podria fer acte de presència en les properes hores. Alguns models meteorològics apunten a que es poden donar nevades lleus a partir dels 600 metres la nit de dijous. Els termòmetres rondaran els zero graus tant en màximes com en mínimes. El divendres als Ports tindrà, previsiblement, 1ºC de màxima i -2ºC de mínima; el dissabte es mantindria la màxima però la mínima baixaria fins els -4ºC i el diumenge fins i tot la màxima estaria sota zero amb -1ºC i -5ºC de mínima.

El Matarranya també es veurà afectat pe l’onada hivernal de fred. Si bé les màximes no es preveuen tant extremes com als Ports, sí les mínimes apunten a dades entre els -2ºC i els -4ºC a localitat com Vall-de-roures.

Més informació: |