Morella està a Madrid per FITUR, vinculada a la qualitat


Etiquetes: ,


comarquesnord.cat,
» dimecres, 19 de gener de 2011

La presència de Morella en FITUR estarà vinculada en aquesta edició a la qualitat. Aquest dimecres, 19 de gener, la localitat estarà present en la ‘Nit Q’, on l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola farà entrega de les Qs. Abans, ara al migdia, Morella i Benicassim conjuntament, presenten en roda de premsa les noves possibilitats que oferix al turiste el paquet del programa “Fussió de Sensacions”. A més, dijous, en la sala 107-108 del Centre de Convencions Nord d’IFEMA tindrà lloc la Presentació de la Guia de Destins i empreses distingides SICTED, on també estarà present la ciutat de Morella.

L’alcalde de la localitat, Ximo Puig, destaca que “Morella estarà present en FITUR, a través de la qualitat, que és un dels nostres principals objectius”. A més, afegix que “en este context en el què ens trobem, els municipis hem d’aprofitar al màxim els nostres recursos, buscant l’eficàcia en cada promoció”.

L’edil també subratlla que “els esforços de promoció de l’Anunci i de la localitat es centraran a València, on tenim el nostre principal públic objectiu”, però no es pot deixar d’estar a Fitur. Per això tammé tindrà espai a FITUR en la xarxa de Paradores i en l’estand del Patronat Provincial de Turisme.

Més informació: |