Naix l’Agenda Cultural del Maestrazgo


Etiquetes: ,


comarquesnord.cat, Maestrazgo
» dimecres, 19 de gener de 2011

La Comarca del Maestrazgo posa en circulació aquests dies l’Agenda Cultural Gener – Març 2011. Aquesta agenda té com a objectiu principal tenir a la població de la comarca informada de tots els actes culturals, esportius i d’oci que organitza cada trimestre.

D’aquesta manera, s’editaran 4 agendes anuals, una cada trimestre, amb complida informació de tot el que s’organitze i que, a més, es farà arribar per correu a totes les llars, deixant-se també en els llocs públics i enviant-se a tots els interessats a rebre-la.

Aquesta primera Agenda, que s’ha començat a distribuir aquesta setmana, ja es pot sol·licitar en la Comarca del Maestrazgo, o es pot descarregar en pdf en la pàgina web www.museovirtualmaestrazgo.com. En ella apareixen per exemple les bases del VI Premi de Novel·la Curta 2011, les del Concurs per al Cartell anunciador del VIII Dia de la Comarca del Maestrazgo, les dates de l’IV *Duatlón i la II Marxa Senderista de Primavera, un taller de teatre, una exposició, i una curiosa iniciativa que comença al febrer: els cafès tertúlia entorn de “El passat del *Maestrazgo” que estendran fins a juny.

La Comarca del Maestrazgo s’esforça cada any més per millorar la comunicació de tot el que realitza i enguany es pot seguir la seua activitat, a més d’a través d’aquesta nova agenda i del Museu Virtual, també en Facebook. Igualment s’ha plantejat per a enguany renovar la pàgina web institucional i, molt ràpid, estrenarà una Oficina Virtual Turística que ha sigut patrocinada pel Govern d’Aragó i que també contribuirà a difondre els esdeveniments i activitats de caràcter turístic.

» Agenda Cultural Maestrazgo Gener–Març 2011

Més informació: |