Pérez Reverte i Larsson, dels més llegits a la Biblioteca de Vilafranca


Etiquetes: ,



comarquesnord.cat, Vilafranca
» dimecres, 19 de gener de 2011

La temàtica del mes, és una secció que ens trobem només entrar a la Biblioteca de Vilafranca i que es centra en mostrar als usuaris diferents llibres relacionats amb una temàtica determinada i que es canvien mensualment. Durant aquest mes de gener trobem en aquesta secció els llibres més llegits pels usuaris de la Biblioteca durant l’any 2010. El Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Víctor Tena manifestava que “aquesta secció va entrar en servei fa poc més d’un any i pel moment s’ha dedicat a temàtiques com l’esport, les aventures, autors determinats, la cuina, pintura, aventures i pretén mostrar llibres que tal vegada passen desapercebuts a les prestatgeries. Amb aquesta iniciativa són més accessibles als lectors”.

Llibres com “El Asedio” d’Arturo Pérez Reverte, “Los Gritos del pasado” de Camilla Lackberg, “La mano de Fátima” de Ildefonso Falcones, “Amanecer” de Stephenie Meyer, “Cometas en el cielo” de Khaled Hosseini o “La chica que soñaba con una cerilla y un bidón de gasolina” de Stieg Larsson, són els llibres preferits per als lectors durant 2010. El Regidor, Víctor Tena, apuntava que “amb la temàtica d’aquest mes de gener podriem fer un resum de les obres que més interés han despertat entre els usuaris. En tot moment podem saber quins son els llibres més demandats i aquest ha estat el resultat del 2010”.

Prompte es coneixeran les dades oficials de visites, prèstecs de llibres i pel·lícules i consultes a Internet de l’any 2010, que segons les previssions de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, seran les més elevades de la història d’aquest servei. Segons el Regidor de Cultura “cada any s’estan superant els registres de l’any anterior i segons pareix el 2010 suposarà un nou rècord. Estem molt contents del nivell que ha agafat els prèstecs de llibres, pel·lícules i visites en general. A més, l’Ajuntament als darrers anys ha ampliat els horaris d’atenció al públic, que son dilluns,dimarts, dijous i divendres per les vesprades i dimecres i dissabte pels matins”.

Des de la Biblioteca també es pretenen fer activitats relacionades amb el dia del llibre, que es celebra el 23 d’Abril i que seran anunciades pròximament.

Més informació: |