Antoni Bernabé, Premi Asetmico 2011

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 20 de gener de 2011 . 4 comentaris
Etiquetes: ,

Antoni Bernabé és el Premi Asetmico 2010, segons ha anunciat el president de l’Assocació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca, Roque Gutierrez. Aquest guardó s’atorga de forma anual a aquelles persones o entitats que han contribuit a la promoció turística de la ciutat d’alguna o altra manera. I el començament de les obres del futur parador de Turisme ha sigut considerat un bon motiu per a premiar al director de l’empresa pública Turespaña, que és la gestora dels paradors d’Espanya.

“El Parador de Morella ha tingut molta gent que s’ha preocupat i ha fet molt per ell al llarg del temps”, apunta Gutiérrez. “No podem donar-li un premi a cadascú i en este moment la persona que porta el pes, ho ha portat al Consell de Ministres i ha fet tot el que ha pogut per a que continue estant en els pressuposts generals de l’Estat és Antoni Bernabé. I en ell hem volgut simbolitzar tot l’esforç que han fet moltes persones per tal de continuar, i que arribe a bon terme el Parador, que falta ens fa”

El Parador de Turisme és clau per al futur de la ciutat, ja que inclourà a la comarca dels Ports dins d’una promoció internacional de turisme de qualitat i que augmentarà la ja completa oferta turística morellana. Antoni Bernabé, Premi Asetmico 2010 ja va fer el pregó de les darreres festes.

Roque Gutierrez assegura que Bernabé “és una persona que pot fer molt per nosaltres, però a banda d’això, Antoni Bernabé -jo el conec fa molts anys-, quan va entrar en l’antiga Agència Valenciana del Turisme, sempre se va preocupar molt per Morella. No se trate de perquè estigue ara al front i faigue açò, Bernabé sempre ha estat darrere nostre en diferents iniciatives turístiques morellanes. Premiem una tasca de molts anys”. Entre elles està la il·luminació ornamental del castell i muralles de Morella que va impulsar l’any 1993.

El Premi es lliurarà durant el sopar anual d’Asetmico. Una gran festa dels empresaris turístics que tradicionalment es celebrava el dia de Sant Julià però que ja fa uns anys es va canviar de data per tal d’allunyar-se de les festes nadalenques. Serà el dia 6 de febrer quan “farem el sopar”, que “enguany serà a Casa Roque en la col·laboració de Restaurant Blanca, després d’haver-se fet anys anteriors al Hotel Rey Don Jaime amb El Cid o a El Meson del Pastor amb el Daluan. L’any que ve ja buscarem un altre lloc. El sopar tindrà molts regals i molta festa i esperem que tothom ho passe bé”, conclou el president dels empresaris turístics.

Més informació: |

/span> comentaris

  1. Crec i penso que Asetmyco s’equivoque, és la meua opinió, no he cregut mai en els reconeiximents que es donen abans de fer les coses.
    Que el senyor Antoni Bernabe fage d’una vegada per totes el que li toque, que és defendre els nostres interessos i que comence d’una vegada el parador nacional de turisme, que si està parat no és per ningú més, que per ell i la seua Turespaña.

    De totes formes res tinc a dir a qui donen un premi una associació d’empresaris, més puc dir de que el nostre ajuntament es dedique a regalar medalletes i fer els pregons de festes, per gent que poc o res han fet per la nostra ciutat i si han fet alguna cosa, encara ha sigut pitjor.

  2. Eustaquio, estaria bé que deixares d’enganyar a la ciutadania i de dir barbaritats. Assetmico és lliure de donar el premi a qui considere oportú i, si ho fa, és perquè enten que si que ha fet mérits. Per a tú, el Parador no serà important, però per als morellans i per a Assetmico és vital. Tampoc estaria mal que algú et revisarà l’ortografia i la sintaxis, perquè pareix que no hages acabat la primària.

  3. No sabia que dir el que uno pensave sigue dir barbaritats, menudo talante tenen alguns i sobretot respecte a les opinions diferents.

    Senyor corrector me pareix que és el primer que he dit, que asetmyco és lliure de donar el premi a qui vulgue i simplement he afegit la opinió que em mereixia este fet (crec que puc fer-ho a pesar d’alguns)

    Que el parador per a mí no és vital? en alguna cosa més hauré fallat que les faltes i la sintaxis per fer-te entendre això, ja que per a mí és una cosa vital i essencial per al nostre municipi, com vinc defenent en tots els meus comentaris.

    Si mireu bé l’escrit de corrector, jo almenys, observo un principi sectari, mira com em separe de la resta de morellans pel simple fet de opinar de forma diferent al que ell pense: “Per a tú, el Parador no serà important, però per als morellans…”. Senyor corrector sentisc defraudar-lo, però sí sóc morellà de “pura cepa” dels que vivim, treballem, sufrim i disfrutem del rigor de Morella.

    Pel que respecte a les faltes, sentisc no haver estudiat valencià, deurie saber que no tots vam tindre eixa oportunitat, però si vol podem començar a parlar en anglès el qual, em pareix, que se’m dóna bastant bé, encara que fariem un “flaco favor” a la gent que ens vol entendre el que diem.

    Per acabar, si vol dixe’m un correu i li enviaré els escrits abans per a que me’ls coregisque. Moltes gràcies.

  4. jofre, de benicarlo enllaç al seu comentari

    Eustaquio , amb un parell de collons!