Morella està present en la nova guia de la xarxa de qualitat turística SICTED

comarquesnord.cat . Madrid . dijous, 20 de gener de 2011 .
Etiquetes: ,

L’alcalde de Morella, Ximo Puig, i tècnics de turisme del consistori, han assistit a la presentació de la guia del Sistema de Qualitat Turística en Destins (SICTED), en la Fira Internacional de Turisme FITUR. Morella és l’única ciutat de la Comunitat Valenciana que forma part d’aquesta xarxa, impulsada per Turespaña i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP). Precisament, el director general de Turespaña, Antonio Bernabé, i la Presidenta de la Comissió de Turisme de la FEMP i alcaldessa d’Eivissa, Lurdes Costa, han realitzat la presentació.

El primer edil morellà destaca que “la qualitat ha de ser l’horitzó del nostre destií turístic i, per això, treballem seguint les pautes del Pla Estratègic de Turisme”. A més, afegix que “cada vegada hi ha més competència en matèria turística, per la qual cosa nosaltres hem d’unir esforços i continuar treballant per a augmentar la nostra productivitat i consolidar-nos com un important destí turístic de qualitat”.

El projecte SICTED es basa en la consciència integral de destí i en la identificació d’objectius comuna dels agents implicats. A més, perseguix un nivell de qualitat homogeni en els serveis oferits al turista dins d’un mateix destí. Una vegada presentat el projecte als empresaris turístics, aquestos són ara els que han d’integrar-se dins de la xarxa i intentar aconseguir els seus certificats de qualitat.

El projecte SICTED està format per 103 municipis de tota Espanya, una Comunitat Autònoma, quasi 6000 empreses adherides i 2850 distingides. La guia SICTED estarà disponible en la web oficial de qualitat en destins, a partir de la setmana que ve i, cada municipi adherit rebrà diversos exemplars de consulta.

Més informació: |