LA FALSA: “L’avantatge d’estar ben informat”


JOAN CARLES MARCOBAL

El passat diumenge vaig eixir al carrer. Com que el dissabte a la tarda l’Athletic de Bilbao havia guanyat el seu encontre, volia llegir la crònica del partit. Quina no seria la meua sorpresa quan agafo el diari de moda, l’ABC, i miro les pàgines esportives. Res de res, no hi havia informació d’un encontre que s’havia jugat la vesprada a les 20 hores. Com tampoc del jugat a les 22h.

Clar, com l’han de regalar amb el Mediterráneo, es veu que ha d’estar prompte a Castelló, l’han de tancar aviat. Per cert, que en llegir el periòdic Mediterráneo del mateix dia me trobo amb una de les portades que el caracteritza, plena de contingut d’interès extrem per al lector: en un exercici insuperable de periodisme d’investigació digne del més grans dels premis periodístics, el diari provincial ens fa saber quins seran els llocs en els que se podrà fumar i els que no a les properes festes de la Madalena. Que no són altres, evidentment, que els mateixos que la resta d’Espanya siguin festes o no. A l’exterior se fuma i a l’interior no, ja ho saben. A Castelló serà així…. I a Navalcarnero també.

Segons l’exhaustiu article a Madalena no es podrà fumar al Teatre Principal. Pot ser fins ara es fumava? Tranquils els romers, a la romeria de les Canyes podran portar el cigarret. Als mesons del vi i la tapa, també. Uffff! Menys mal. Això és el que ha de ser un mitjà de comunicació al servei de la ciutadania i no aquells que volen traure en portada la manca de calefacció als centres de salut perquè la Generalitat no paga.

Més informació: |