Dos noves publicacions sobre la santantonada ens apropen als seus significats


comarquesnord.cat, Forcall
» dimecres, 26 de gener de 2011

L’Ajuntament de Forcall ha promogut dos publicacions, que estaran editades en breu, sobre la festa de Sant Antoni, quin procés per a ser declarada Bic, s’ha encetat en la incoació de l’expedient per part de la Conselleria de Cultura.

El primer, ens introduïra científicament en la festa de Sant Antoni, i permetrà que aquells que vulguen apropar-se més a la Santantonà, tinguen la referencia en este llibre. Imprescindible, la tasca duta endavant per Henri Bouche, a qui els forcallans i forcallanes li deuen molt en la difusió de la Festa Medieval del foc.

També la Confraria ha participat en l’edició d’este llibre amb la part econòmica. L’altre llibre fet per una editorial, ens presenta una publicació molt visual i que difondrà de manera senzilla i atractiva l’espectacularitat d’aquesta festa. En l’edició d’este llibre, han col.laborat persones de Forcall, els fotògrafs que han aportat el seu treball, José Ramón Gil i Francisco Ramón Chervert i també Juan Manuel Segura qui ha ficat el text; ressaltar que la seua col·laboració va ser imprescindible per tal de que el BIC de la Santantonà siga ara ja una realitat.

Més informació: | | | |