El PP diu a Herbers que la crisis afecta a Els Ports de forma “molt més greu”


comarquesnord.cat, Herbers
» dimecres, 26 de gener de 2010

El president provincial del Partit Popular de Castelló, Carlos Fabra, ha mantingut una trobada amb els alcaldes i portaveus del partit a la comarca de Morella, amb l’objectiu de conèixer la situació en què es troben les llistes en cadascuna de les localitats i tancar els caps de llista dels municipis de la comarca.

El president provincial ha incidit en la necessitat de dur a terme iniciatives que generin ocupació a la comarca, ha assegurat que “aquesta és una zona afectada per la crisi econòmica, com la resta de comarques, però molt més greu si tenim en compte que molts municipis de l’interior es troben afectats per la despoblació. Per aquest motiu és necessari incidir que els nostres candidats apostin per crear ocupació que permeti el desenvolupament econòmic i social de la zona”.

El president provincial ha afegit que “és molt important pal·liar els efectes de la crisi econòmica sense precedents en la qual els governs socialistes de Rodríguez Zapatero han sumit a aquest país, i per això és necessari portar als nostres programes electorals la creació d’ocupació i l’increment de les prestacions socials, davant les retallades del govern socialista”.

En l’actualitat ja estan decidides les candidats d’Herbers, La Pobla de Benifasá, Portell de Morella, Sorita, Palanques, la Mata i la Todolella. Així mateix en la reunió s’han abordat les candidatures de Morella, Villafranca i Forcall, on el partit busca nous valors que permetin la renovació i que duguin a terme el rejuvenecimiento de l’alternativa popular.

Per a això el president Fabra, acompanyat del secretari executiu d’Agricultura, Ramón Tomás, acudirà en breu al municipi de Morella amb l’objecte de triar al cap de llista de la localitat que, amb tota probabilitat, serà una persona jove i propera als veïns.

El president provincial ha destacat l’excepcional esforç inversor per part, tant de la Diputació Provincial com de la Generalitat Valenciana, en els municipis de l’interior de la província, que ha permès el desenvolupament de projectes en matèria de Sanitat i Educació que d’una altra manera s’haguessin pogut dur a terme.

Més informació: | |

1 comentari

  1. Per desgràcia compartisc el dit per la gent del PP, crec que la crisi de la comarca Els Ports no és nova, ja que ve del despoblament que venim sufrint des de fa massa anys.
    Encara que crec, que deurien millorar la cobertura sanitaria a la nostra comarca, almenys en un altra Samu a Morella.
    Quant al candidat, no crec que pugue guanyar a Ximo, més que res pel pesebre que té montat i per tots els transeünts que soles venen a votar-lo, però bé, benvingut sigue.