Juste destaca el suport al parc cultural paleontològic de Cinctorres per impulsar el turisme d’interior

20110126_conselleradinos5t_450x301

comarquesnord.cat, Cinctorres
» dimecres, 26 de gener de 2011

La consellera de Turisme, Belén Juste, ha destacat durant la seva visita a Cinctorres “el suport de la Conselleria de Turisme al parc cultural paleontològic per impulsar al turisme d’interior de la Comunitat”. La Consellera ha visitat Cinctorres on ha conegut les obres d’adequació del Pla Confiança dutes a terme al parc cultural paleontològic.

En la seva visita, Belén Juste ha destacat que la Conselleria de Turisme “ha invertit en l’adequació i senyalització d’aquest parc més de 55.000 euros”. A més, la titular de Turisme ha explicat que en els últims tres anys “des de la Conselleria hem destinat més de 450.000 euros per millorar aquest parc paleontològic”.

En aquesta línia, la Consellera ha explicat que des de Turisme “estem creant nous productes turístics com aquest parc cultural, el primer a la Comunitat Valenciana que és visitable per atreure al nostre territori a un major nombre de turistes”.

» Inauguració de l’oficina Tourist Info
La Consellera ha aprofitat la seva visita a Cinctorres per conèixer la Tourist Info de la localitat. Juste ha assenyalat que aquesta nova oficina ha estat possible “gràcies a la dotació del Pla Confiança”.

Així, la titular de Turisme ha explicat que el Pla Confiança “ens està permetent obrir noves oficines de la Xarxa Tourist Info com aquesta per la qual hem destinat prop de 18.000 euros”.

A més, Juste ha ressaltat que “la comarca dels Ports, principal destinació de referència en turisme d’interior de la Comunitat, compte després d’aquesta obertura amb tres oficines, ja que aquesta oficina de Cinctorres s’ajunta la de Forcall i la de Morella”.

La Consellera ha assenyalat que la Xarxa Tourist Info “no només ofereix als nostres turistes i visitants 196 oficines repartides per tota la Comunitat Valenciana sinó també una xarxa basada en la qualitat i l’excel·lència”.

En aquest sentit, la titular de Turisme ha destacat que l’oficina de Morella “va rebre la Q de qualitat turística espanyola al març de 2008 i estem treballant per introduir gradualment els sistemes de gestió de qualitat en la resta de la Xarxa Tourist Info de tota la Comunitat Valenciana”.

Més informació: |