L’obra de la piscina climatitzada de Vilafranca ja està acabada


comarquesnord.cat, Vilafranca
» dimecres, 26 de gener de 2011

Les obres de la nova piscina climatitzada de Vilafranca, ja han acabat. Es podria dir que tot el referent a l’obra civil en aquesta construcció ja ha finalitzat i ara només quedarà fer la instal·lació de les calderes i la geotermia. Així ho manifestava l’Alcalde de Vilafranca, Óscar Tena en la seua visita a la instal·lació. Tena apuntava que “s’espera que en el termini de una o dues setmanes comencen els treballs d’instal·lació de la geotermia i que al mes d’Abril aquesta infrastructura esportiva puga estar en funcionament”.

La piscina climatitzada compta també amb un xicotet ‘spa’ i destaca el conjunt per les grans vidrieres que aportaran llum natural a la instal·lació. A més, a l’altra part de l’edifici es troben les dues piscines d’estiu. A un dels espais sobrants de l’obra es pretén construir el nou gimnàs de Vilafranca.

L’actual gimnàs s’ha quedat antic i ara es vol fer un més modern i annexe al Poliesportiu i la nova piscina. Després dels treballs realitzats als darrers anys, la Piscina Climatitzada de Vilafranca ja és tota una realitat i molt prompte estarà en funcionament.

Més informació: | |