Àvila s’interessa pel projecte eqüestre que s’ha desenvolupat al Matarranya


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Pena-roja
» divendres, 28 de gener de 20101

Los tècnics de la Unitat de Promoció i Desenvolupament de la Diputació d’Àvila s’han posat en contacte amb la Comarca del Matarranya per a recopilar tota la informació possible relacionada amb lo taller d’ocupació “oportunitats del turisme eqüestre al Matarranya”. L’òrgan interessat és l’encarregat de la planificació, coordinació i avaluació de programes relatius a escoles taller a Àvila, així com també cases d’oficis i tallers d’ocupació.

El taller d’ocupació “Oportunitats del turisme eqüestre al Matarranya”, que es va posar en marxa a càrrec de la Comarca del Matarranya en col·laboració amb l’INAEM, ha estat considerat com un projecte pioner a Aragó, tant per la temàtica escollida com per tractar-se d’un taller dirigit a fomentar l’autoocupació.

Durant sis mesos, los alumnes del taller, que va finalitzar lo passat mes de desembre, van rebre formació relacionada amb lo tracte dels cavalls. Les principals modalitats impartides van ser la d’auxiliar de turisme eqüestre i ferrador de cavalls, alternant aprenentatge amb treballs pràctics relacionats amb lo condicionament d’un estable, maneig del cavall, equitació progressiva, rutes, fabricació de ferradures o ferramentes especials, entre altres matèries.

Més informació: