El grup La Pegatina actuarà el 21 d’abril a Morella


comarquesnord.cat, Morella
» divendres, 28 de gener de 2011

Un dels grups catalans més de moda, La Pegatina, actuarà a Morella el pròxim mes d’abril. Es tracta d’un grup amb molta projecció, amb molts seguidors i que treballa molt la difusió a través de les xarxes socials. L’edil de joventut, Rhamsés Ripollés, destaca “el treball d’alguns empresaris privats per a organitzar activitats d’interés per a Morella, sense que a l’Ajuntament li repercutisca econòmicament”.

D’aquesta manera, el consistori i el Consell de la Joventut col·laboraran a través de la cessió de l’Espai Firal i com a coorganitzadors de l’actuació. Segons Ripollés, “l’Ajuntament està obert a col·laborar amb la iniciativa privada, tal com hem demostrat en altres esdeveniments”.

El regidor també afirma que “La Pegatina és un grup amb gran projecció, que plena les sales de tota Espanya, ha actuat a l’estranger i, entre les seues últimes aparicions en televisió, ha realitzat la campanya de Nadal de TV3 que s’ha emés fa poques setmanes”.

Les entrades estaran a la venda a l’Oficina de Turisme de Morella, a través d’internet i en altres punts d’interés de la comarca dels Ports, a partir del mes de febrer, amb importants descomptes durant les primeres setmanes. L’actuació de La Pegatina tindrà lloc a l’Espai Firal, el 21 d’abril.

Més informació: | |

/span> comentaris

  1. ja podem apuntar el 21 d’abril en l’agenda. un bon concert. algú sap quan ixiran les entrades a la venda?

  2. I el fet que porten la Pegatina, no té res a vore amb que foren un èxit durant l’última edició de l’Aplec?
    Salut i bona tria!

  3. Jo crec que te que vore en que este any són eleccions!!! PEr això ja actuació de grup i no orquesta.

  4. No sé quin empresari privat és el que portarà el grup, però si l’Ajuntament només deixa el local (com suposo que fa sempre quant se demane) no sé que té que vore en les eleccions.

  5. En teoria l’ajuntament no DEIXA els locals.

    Solament, pel que tinc entés, ho fa en actuacions públiques i sense ànim de lucre… Si cobren entrada al concert ja hi ha ànim de lucre…