El PSOE de Morella critica la hipocresia de Carlos Fabra


comarquesnord.cat, Morella
» divendres, 28 de gener de 2011

El secretari general del PSPV-PSOE de Morella, Josep Bordás, ha contestat a les declaracions del president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, emeses en la jornada d’ahir. Bordás critica la hipocresia del president i li recorda algunes de les iniciatives que es podrien dur a terme per a generar ocupació als Ports.

El secretari general del PSPV-PSOE de Morella afirma que “un polític no és pot omplir la boca d’aigua, per un costat, dient que vol buscar iniciatives que generen ocupació i, per l’altre, mantindre dos hotels tancats. Això, és una prova patent de la hipocresia d’aquest senyor que no ha fet res mai per Morella”.

Josep Bordàs també assegura que “el vicepresident, Francisco Martínez, es va comprometre a obrir de nou, l’Hotel Cardenal Ram, però la tornada a l’activitat de Carlos Fabra, ha fet que les esperances de molts de morellans es perguen”. A més, afegix que “aquest hotel és manté tancat, únicament, per la falta de compromís, deixadessa, ineficàcia i incapacitat de la Diputació de Castelló de Carlos Fabra”.

Bordás recorda que l’Hotel Cardenal Ram va tancar fa més de 500 dies i més de 1000 des de que ho va fer el de la Fàbrica Giner. El secretari del PSPV-PSOE de Morella afirma que “mentres que Fabra parla de les seues grans inversions, que no són més que fum, els socialistes de Morella apostem pel treball i per fòrmules que regeneren l’economia local”.

El secretari també li explica a Fabra que “en moments de crisi com el actual, les administracions públiques han de buscar fòrmules eficients de creació d’ocupació i estar al costat dels ciutadans; mai tenen que ser un entrebanc per al desenvolupament econòmic”. Respecte al candidat, Bordás afirma que “sigue qui sigue el candidat del PP, l’aposta de la seguretat per a Morella, és Ximo Puig”.

Bordás també convida a Fabra a que explique quines han sigut “les grans inversions” de la Diputació de Castelló en matèria educativa i sanitària a Morella, debut a que “en aquestos últims anys, han arrebatat un edifici educatiu com el Colomer-Zurita als morellans, per a deixar-lo caure i deixar perdre una subvenció d’un milió d’euros”.

Bordàs conclou que “cada dia que passa, la Diputació de Castelló fa un mal més gran a l’econòmia de Morella i la comarca dels Ports”.

Més informació: | | | |

/span> comentaris

  1. Le dijo la sartén al cazo, quítate que me tiznas.

    Pareix que els socialistes morellans eixa cosa tan cursi de contar els dies des que els han llevat alguna cosa la tenen gravada a consciència.

    Però bé parlem de dies, quants dies fa qué els morellans no disfrutem del Parador Nacional de Turisme? si ZP va entrar al govern l’any 2004 i va ser entonces quan el va parar, contem: 6anys * 365dies = 2190dies sense un hotel que suposarie donar treball a més de 100 persones, i que no serie just, el no reconèixer, que va ser Carlos fabra el propulsor d’esta infraestructura per al nostre poble.

    I que dir de la N-232 o A-68 o camí de cabres, la realitat és que el PSPV com sempre moltes promeses, moltes paraules, això sí, totes elles molt boniques, però el resultat és el que és, i és que després d’aproximadament 16 anys de govern socialista a Madrid (8+8), per a que o entenguen els socialistes (16anys * 365dies = 5840dies), la carretera continue sent el que era, un camí de cabres.

    Com ere el que die aquell: VERGONYA CAVALLERS VERGONYA.

    P.D. no entenc perque no publiqueu els comentaris en els que poso quines són les subvencions de la Generalitat a la nostra ciutat.

  2. Sr. Eustaquio, mentre que el Parador de Morella no obrige les portes, del aeroport de Castelló no eixirà ni aterrarà cap aeroplà.

  3. Respecte al Parador Sr. Eustaquio li podria preguntar al seu amic Medina perque va ficar tantes traves. Lo que si sabem es que ja se esta fent el Parador. El Mudim o el balneari o el hospital comarcal de Morella ni estan ni sels esperen

  4. al retardos de la nacional falten sumar alguns anys en els que manava un tal aznar i que tampoc van servir per a massa…

  5. Doncs, per la Pobla d’Alcolea sí que s’han millorat les comunicacions. No estaria mal que Eustaquio explicarà qui va paralitzar aquest tram de la N-232 i qui el va reimpulsar i executar. Te dono una pista, el primer tenia bigotis i el segon, no.

  6. Anem per parts:
    – Apapusio: l’aeroport de Casstelló està acabat i els accessos al mateix també, falten els permisos d’AENA (govern central) per obrir-lo.
    – Rodolfo: el que sé jo del parador, és que des del mes de Març tenen els permisos de Patrimoni i s’han esperat fins desembre per começar el túnel, que no és ni molt menys el parador.
    El Mudim jo mateix el demano ací i on fage falta, perque crec com vosté (m’imagino), que és molt necessari. A Carlos Fabra l’he sentit varies vegaes exigint a la Generalitat la seua construcció.
    Segons tinc entés, el balneari i el hospital eren propostes del programa electoral del Partit Popular de Morella, si la gent no els va votar, perque no els agradava el seu programa, no entenc perque deuen de fer-lo. De totes maneres, si creu que son coses necessaries, pot exigir-les a l’equip de govern municipal, que és a qui li corresponen fer-les.
    -Plumero: Durant els 8 anys de govern d’Aznar crec recordar que es va fer el tram més llarg en anys, des del pont de la Bota fins Chert. També li diré que els últims anys de govern se va presentar l’estudi paisatgístic i el govern de Zapatero no va començar a fer la carretera, ni res, tan sols va canviar el nom per A-68, que ja vorem per a que ens val. Jo tinc la mateixa crítica que fa vosté, ni en Felipe Gonzáles, ni en Aznar, ni en Zapatero s’han arreglat les curves de Vallivana.
    Però la diferència, a part de que jo no soc ningú, és que l’ajuntament de Morella mentres governava Aznar tenia posat el cartell de solució a la N-232 i ara mateixa, eixe cartell ha desaparegut. És que l’ajuntament de Morella ja no vol la solució per a la N-232?
    – poblatà: Tens raó, el del bigotis la va parar i ara el de les celles ha fet el mateix. Has sentit alguna crítica per part del nostre consistori? Jo no. En canvi els de la part aragonesa algo, encara que poc, han dit.

  7. És molt interesant com hermócrates/eustaquio desvia el tema de les inversions de Fabra en sanitat i educació, i de la regeneració econòmica de la comarca. Quan no tenim arguments, canviem de tema, manipulem la realitat i la disfracem a l’estil camaleònic. eixe és el PP de Morella, eixe és el PP de la província. Com ve dius, VERGONYA, CAVALLERS, VERGONYA.