Menys neu de l’esperat, al menys de moment


Etiquetes: , ,



comarquesnord.cat, Morella
» divendres, 28 de gener de 2011

La tant anunciada neu que havia de caure aquest dijous i divendres arreu del nostre territori s’ha quedat, de moment, en ben poca cosa. Si la precipitació començava a caure pel matí a Vilafranca i per la vesprada a Morella, el fet de ser intermitent i de poca intensitat ha comportat que el gruix no sigue de consideració.

A Morella al terra no ha arrribat a collar més que damunt dels cotxes, a les teulades i al camp. Els carrers pràcticament no conserven res de la precipitació de dijous. L’observatori de Morella recollia 4,2 litres per metre quadrat.

» 3 cm a Vilafranca
Durant dijous s’han acumulat al voltant de 3 centímetres de manera generalitzada a tot el terme municipal. No s’han registrat problemes a les carreteres i ja, des de primera hora del matí, la màquina llevaneu de l’Ajuntament de Vilafranca ha treballat per mantenir netes les connexions amb el municipi. La temperatura mínima ha estat de 0 graus i la màxima de 2 deixant al llarg del primer dia de neu de l’any una precipitació acumulada de 4.3 litres per metre quadrat.

Neu testimonial a Morella

Més informació: | |