El Serrito continua nevat i impedeix jugar el Vilafranca-Benassal


Etiquetes: ,



comarquesnord.cat, Vilafranca
» diumenge, 30 de gener de 2011

La neu caiguda a Vilafranca en la jornada de dijous, si bé no afectava excesivament en el ritme de vida de vilafranquines i vilafranquins i permetia circular amb prou normalitat per dins del casc urbà del municipi, si ha impedit la celebració dels quatre partits de futbol que havia d’albergar el Camp Municipal del Serrito durant el cap de setmana. El diumenge per la vesprada, la instal·lació esportiva continuava plena de neu i ja des del divendres s’anunciava la possible suspensió dels partits, que el dissabte pel matí es confirmava.

D’aquesta manera, l’encontre de 2ªRegional Grup 1 entre el Vilafranca i el Benassal quedava ajornat com a conseqüència de la neu a l’igual que el partit de la 3ªRegional Juvenil entre el Vilafranca i l’Orpesa. Aquesta situació, evidentment, també afectava a Els Ports F.C., ja que els alevins i benjamins ‘B’ tenien partit previst al Camp del Serrito el dissabte pel matí front als equips del Vilafamés.

En la vesprada del divendres, les Juntes Directives del C.F. Vilafranca i Els Ports F.C. informaven als equips afectats de la situació al Camp del Serrito i també a la Federació Valenciana de Futbol per a que ho transmetera al Col·legi d’Àrbitres. Ara, s’estarà a l’espera de que la Federació fixe noves dates per a la disputa d’aquestos quatre partits.

Més informació: |