El Valderrobres guanya per la mínima (1-0) al Pena-roja en l’últim derbi del Matarranya

comarquesnord.cat, Matarranya
» diumenge, 31 de gener de 2011

Lo Valderrobres va sumar este cap de setmana la quarta victòria consecutiva i segueix l’estela dels equips més forts de la categoria. Esta vegada, los de la capital del Matarranya van guanyar per la mínima (1-0) a un Pena-roja molt ben posicionat al camp i que inclús hagués pogut donar alguna que altra sorpresa. Manuel Bel, entrenador del Valderrobres, va destacar que “los tres punts són molt importants”, ja que “lo Pena-roja mos va posar les coses molt difícils, sap pressionar molt bé”. Bel va apuntar que a la primer part hi va haver ocasions per als dos equips, i que el Pena-roja inclús hagués pogut fer algun gol. En canvi, va ser el Valderrobres qui es va avançar als primers minuts del partit. A la segona part, en canvi, lo Pena-roja va recular, i això ho va aprofitar el Valderrobres per assentar-se al camp, dominar al rival i atacar contínuament per a sentenciar l’enfrontament. Amb esta victòria, lo Valderrobres se consolide a la sisena posició amb 39 punts i continue a vuit punts del líder. Lo pròxim cap de setmana tindrà dur desplaçament a Torrecilla de Alcañiz amb nombroses baixes.

Lo Cretense no va poder donar esta jornada la campanada al camp del líder, on va perdre (4-1). Tot i això, lo jugador del Cretense, Sergi Manero, va destacar que “el joc desplegat pel Cella no va ser el que reflexe el marcador”. De fet, Manero va mostrar la seua indignació per l’arbitratge, ja que al seu entendre los dos primers gols eren en claríssim fora de joc. Lo jugador del Queretes va qualificar lo partit com “una presa de pèl”. A més, esta no és la primera vegada que els equips del Matarranya denuncien un presumpte tracte a favor del líder. Lo Valderrobres va patir una situació molt similar lo passat 2 de gener, on l’àrbitre va donar per bons dos gols en claríssim fora de joc i on l’equip de la capital del Matarranya va dir que “al Cella, les ajudes li venien pràcticament del cel”. A més, Sergi Manero reconeix que l’àrbitre hagués pogut expulsar a algun dels centrals rivals per la seua duresa en el joc. Lo partit, però, creuen que ja venie condicionat. Lo pròxim cap de setmana, lo Cretense rep al Valdealgorfa, un rival directe al que s’ha de guanyar. “No es poden escapar més punts a casa”, va sentenciar Manero.

Lo Pena-roja va caure este cap de setmana a Valderrobres per la mínima (1-0) en un partit on los de Jose de Laris van donar la cara en tot moment. Tot i la diferència a la taula classificatòria, lo Pena-roja va eixir al camp molt ben posicionat i li va posar les coses molt difícils a un Valderrobres que venie de guanyar al Samper per 10-1. Lo tècnic del Pena-roja es va mostrar molt orgullós i content dels seus jugadors i de tota l’afició desplaçada fins a Valderrobres. Pel que fa al partit, Laris va apuntar que “la primera part va ser clarament del Pena-roja, on vam dominar el partit”. A la segona part, en canvi, “físicament no estàvem tant bé perquè havíem corregut molt”, ja que el Valderrobres “és un equip que jugue molt bé a la pilota”. Laris va reconèixer que el Valderrobres és un molt bon equip, però “crec que la primera part hagués hagut d’acabar 1-2”, tant per joc desplegat com per un possible penal a l’àrea de l’equip contrari que l’àrbitre no va xiular. Lo pròxim cap de setmana, lo Pena-roja jugue contra el Castelserás, on si se jugue com en l’últim mes i mig, se poden traure els tres punts.

Lo Calaceit va caure este cap de setmana (0-2) contra el Sástago en lo primer partit que l’equip del Matarranya jugave a casa en los últims dos mesos. David Insa, membre de la directiva del Calaceit, va destacar que “el partit va anar millor de lo que ens esperàvem. L’actitud dels jugadors i del cos tècnic va ser molt bona”, i el resultat “va ser molt enganyós”. Insa va concretar que el segon gol del partit va arribar al minut 95 de partit. De fet, lo representat del Calaceit va apuntar que “vam tindre moltes ocasions, però no hi va haver sort de marcar”. Lo Sástago, en canvi, va marcar a la primera arribada que va tindre, i ho va fer amb un potent xut des de fora de l’àrea que es va colar per tot l’escaire. Tot i arribar al descans en lo resultat en contra, los jugadors del Calaceit se van refer i van anar pel partit. Després del descans “van eixir molt motivats perquè es podie remuntar el partit”, però no va ser possible. Amb esta derrota, lo Calaceit s’estanque a la penúltima posició de la taula. Lo pròxim cap de setmana, a més, lo Calaceit viatge al camp del Casp, un equip que està situat a la cinquena posició de la classificació i que és molt fort a casa.

Més informació: | | |