La neu continua aquest dilluns, però no es preveu que s’allargue més dies



comarquesnord.cat, Els Ports
» dilluns, 31 de gener de 2010

Aquesta jornada de dilluns es presenta inestable amb protagonisme en la primera meitat de la jornada de la neu. Els llocs més alts de la comarca es despertaven dilluns coberts per una llegera capa de neu que, en zones com en Torremiró (1.200 metres) arribaven a cobrir el terra i en altres zones com Morella només es quedava en teulats i cotxes. Les previsions apunten a que els cels estaran nuvolats a molt nuvolats, disminuint per la vespradaa intervals nuvolats. Des de primeres hores s’han registrat precipitacions generalitzades en forma de neu dèbils, així com gelades per les temperatures mínimes baix zero de la matinada. Els vents de component nord fluixos.

Durant la jornada de diumenge a Morella es va enregistrar una màxima de 4,7 graus. La mínima d’aquesta matinada s’ha quedat en 1,5 graus negatius. L’observatori morellà arreplegava una precipitació de 0,6 litres per metre quadrat. Pel que fa a Vilafranca, la màxima va ser de 5 graus, mentre que la mínima d’aquesta matinada ha marcat 1,5 graus negatius. L’observatori vilafranquí arreplegava una precipitació de 0,3 litres per metre quadrat.

» Previsió
Per als propers dies pareix que s’estabilitza el panorama meteorològic. Per al dimarts, al final no s’espera neu, encara que la setmana passada era el dia amb més opcions de que nevara. Serà un dia amb intervals nuvolats, sense pràcticament opcions de precipitacions. Les temperatures mínimes en lleuger descens i màximes en lleuger ascens. Es produiran gelades dèbils a la nostra zona. Els vents seran del nordoest moderats.

Més informació: | | |