Més de 900 persones visiten el betlem de Cristóbal Alcón


Etiquetes: , ,



comarquesnord.cat, Vilafranca
» dilluns, 31 de gener de 2011

Un dels grans atractius dels Nadals a Vilafranca era el Betlem realitzat per Cristóbal Alcón a l’edifici gòtic de l’Ajuntament i que tal com es va anunciar en el seu moment, es pot visitar fins al proper 6 de febrer. Per tant, encara la darrera setmana d’exposició al públic.

El Betlem de Cristóbal Alcón era inaugurat el passat 4 de Desembre pel Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Víctor Tena i les Regines i Dames de les Festes 2010. Des d’aleshores han passat més de 900 persones per visitar-lo, tant a les festes nadalenques com a Sant Antoni. El Betlem té unes dimensions de 2,50 per 7 metres i es va tardar un mes aproximadament per tal de montar-lo, començant Cristóbal Alcón els treballs el dia 1 de Novembre i acabant-lo per a la inauguració del 4 de Desembre.

Aquest espectacular Betlem ha omplit la sala d’exposicions de l’Ajuntament de Vilafranca durant tota l’època nadalenca i el mes de Gener i ha estat un gran atractiu per als turistes que han visitat el municipi i també la gent del poble.

Més informació: | |