Comarquesnord.cat tanca un mes de gener excepcional, duplicant les visites de 2010


comarquesnord.cat, Morella
» dimarts, 1 de febrer de 2011

Comarquesnord.cat, el diari digital de referència del nostre territori, ha tancat un mes de gener que ha batut tots els rècords de la seua curta història. En trenta-un dies, ha registrat 48.579 pàgines vistes, 15.592 visites i 6.161 usuaris únics absoluts. Aquestes dades pràcticament dupliquen el registres de desembre i tripliquen els de gener de 2010.

El diari digital de Comunicacions dels Ports, empresa editora de nord·la televisió comarcal, de Els Ports Ràdio, del setmanari Notícies, de Ràdio Matarranya o de Notícies del Matarranya, cobreix fonamentalment les comarques dels Ports, a Castelló i del Matarranya, a Terol, sent pràcticament l’únic que utilitza la nostra llengua en totes les informacions. També inclou informació del Maestrat i el Maestrazgo.

El cobriment de les notícies de neu i de les diferents festivitats del Sant Antoni arreu del territori han estat els continguts més visitats. Encara així el rànquing de planes més visitades, amb vora mil ‘clicks’ cadascún, són la secció de vídeos, la portada d’informació del Matarranya i la secció esportiva. Per dies, són els dilluns els que més interés desperta el diari digital. Encara així, durant el gener s’ha batut dues vegades el rècord de visites en un sol dia, quedant-se de moment en 2.282 el dijous 27.

» Any i mig de vida
Des del seu naixement, el 15 de setembre de 2009, comarquesnord.cat acumula 406.538 pàgines vistes, 137.644 visites i 42.180 visitants únics absoluts, el que és més que remarcable ja que la comarca dels Ports té poc més de 8.000 habitants i el Matarranya pràcticament 9.000. Això demostra que és molta la gent descendent del nostre territori que manté contacte amb l’actualitat del seu poble mitjançant aquest diari digital. Les visites, òbviament, són majoritàriament del territori espanyol, però també hi ha gran nombre d’usuaris a Egipte, Alemanya, Gran Bretanya, Bèlgica, Suïssa o els Estat Units, entre altres molts paissos. El creixement comparat del gener de 2010 al de 2011 suposa un creixement que duplica les dades (de 24.129 a 48.579).

» Novetats
Comarquesnord.cat ha ampliat recentment la informació del Matarranya, incloent un llistat de cadascún dels pobles o afegint la informació del Facebook de Ràdio Matarranya i Notícies del Matarranya, entre altres novetats.

A més, aquest passat diumenge s’obria la possibilitat de retransmetre en directe els principals esdeveniments d’arreu del nostre territori. La estrena, feta amb l’encontre Salsadella-Morella, donava informació ‘twit’ a ‘twit’ d’allò que passava pel camp, el que interessava a més de 1000 persones durant la tarda de diumenge. Aquesta possibilitat s’activarà en cites esportives, nevades, esdeveniments de gran importància o durant les imminents eleccions. L’aposta per contar les coses quan passen és una de les característiques de comarquesnord.cat, actualitzant-se constantment, a qualsevol hora del dia i de la nit, fins i tot en festius i caps de setmana. El pròxim repte del diari digital és l’imminent Anunci i el proper Sexenni de Morella.

L’Oficina de Justificació de la Difusió (OJD), que audita aquestes dades, les farà públiques en els propers dies.

Més informació: | |