David Millán i Sergio Puyo fan primera i segona posició a TR1 en la primera prova del Campionat de Trial d’Aragó


comarquesnord.cat, Matarranya
» dimarts, 1 de febrer de 2011

Bon inici de campionat per als pilots de trial del Matarranya. O almenys, així ho reflecteixen los resultats. David Millán i Sergio Puyo van aconseguir la primera i segona posició, respectivament, a la modalitat de TR1 durant la primera prova del Campionat de Trial d’Aragó, celebrada el passat diumenge 30 de gener a San Vicente, província d’Osca. D’esta forma, los pilots del Matarranya se consoliden com a candidats a recuperar el títol a campió d’Aragó i arrastren lo bon estat físic que ja van demostrar a finals de la passada campanya.

Tot i els bons resultats a la prova de San Vicente, lo secretari del Club Trial Matarraña, Sergio Puyo, va reconèixer que es van trobar un escenari més complicat del que es pensaven. “Va ser una prova molt dura”, va concretar Puyo, “molt condicionada pel temps, amb molta boira i molt de fang que va fer que patinaren molt les motos”. Tot i això, los pilots del Matarranya van superar esta primera prova de foc. Així ho confirmen la primera posició de David Millán (pilot de Motorland, però veí de Beseit) i el podi de Sergio Puyo (Club Trial Matarraña).

Per la seua banda, Juan Antonio Jávega va aconseguir una cinquena posició a la màxima categoria de trial (TR1), mentre que Mario Micolau va debutar a TR2 amb una octava posició. Mentrestant, Dani Moles (de la Torre del Compte) va quedar sisè a TR3. I com a nou debutant al trial, tenim a Alejandro Millán, que va fer un cinquè lloc a la categoria de TR4. Per tant, bon inici de campanya per als pilots de la nostra comarca, una línia que s’intentarà seguir (o inclús millorar) al llarg de les pròximes proves.

Pel que fa a les pròximes cites esportives, a nivell del Campionat de Trial d’Aragó haurem d’esperar a principis de març amb la segona prova. Abans, però, tindrem la primera prova del Campionat de Trial d’Espanya, que s’encetarà a Castellolí (Catalunya) i on “en un principi tindrem algun pilot del Matarranya”, va concretar Puyo. Al llarg d’esta temporada 2011, los pilots del Matarranya també tenen previst participar en altres campionats a nivell de bike trial, com ara el Campionat d’Aragó, lo d’Espanya o al Campionat Provincial de Tarragona.

Més informació: |