El febrer portarà ‘Balada triste de trompeta’ al cinema de Morella


Etiquetes: , ,


comarquesnord.cat, Morella
» dimarts, 1 de febrer de 2011

El mes de febrer portarà noves pel·lícules al Teatre Municipal de Morella. I el mes s’estrena amb la projecció de Balada Triste de Trompeta, obra de Alex de la Iglesia i que acapara fins a quinze nominacions, entre els que està els de Millor Pel·lícula o Millor Director.

“Balada triste de trompeta” arrenca en 1937, amb els micos d’un circ aullant dins de la seva gàbia mentre en l’exterior altre circ, el de la Guerra Civil, segueix el seu curs. El pallasso trist, reclutat per força pels milicians, perpetra una carnisseria en el bàndol nacional sense abandonar la seva disfressa. Així arrenca aquesta història en la qual Javier i Sergio, dos terrorífics i desfigurats pallassos, s’enfronten a mort per l’ambigu amor d’una ballarina.

La resta de diumenges del mes es projectaran La llave de Sarah, un drama francés amb Kristin Scott Thomas: No Controles, una comèdia espanyola amb Unax Ugalde i Alexandra Jiménez i tancarà el mes Entrelobos, un llargmetratge de ficció basat en l’extraordinària història real de Marcos Rodríguez Pantoja, interpretat per Juan José Ballesta, l’actor de El Bola.

Les projeccions són els diumenges en sessió única a les set de la vesprada.

Més informació: | |