El Matarranya i Creu Roja posen en marxa un curs formatiu de Direcció de Temps Lliure


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Matarranya
» dijous, 3 de febrer de 2011

La Comarca del Matarranya, en col·laboració amb Creu Roja, ofereix enguany la possibilitat de fer un curs de Direcció de Temps Lliure. Esta formació constarà d’un total de 150 hores lectives i una fase de pràctiques que l’alumne haurà de fer a través d’una activitat de temps lliure durant 10 dies o durant un termini equivalent. Los continguts teòrics de la formació se basaran en la sociologia i la pedagogia del temps lliure, lo comportament humà, la programació educativa, los recursos per a programar i la planificació, organització i administració, entre altres.

Les sessions s’estructuraran en períodes alterns de tres dies (divendres, dissabte i diumenge) al llarg dels mesos de març, abril i maig d’este any 2011. Cal subratllar, però, que per accedir a la formació que oferta este curs de Direcció de Temps Lliure és necessari tindre la titulació de monitor de temps lliure previ des de fa més d’un any. A més, un dels requisits bàsics per inscriure’s a este curs és que l’interessat o la interessada ha de tindre més de 19 anys.

Totes les persones que estiguen interessades en apuntar-se a este curs, poden fer la corresponent preinscripció abans del dia 11 de febrer. Cal destacar que hi haurà un límit de places d’entre 15 i 20 alumnes, i que la selecció se farà per ordre d’arribada de les sol·licituds. Per a fer la preinscripció o demanar més informació sobre el curs, us podeu posar en contacte amb lo Departament de Joventut de la Comarca del Matarranya, ja sigue a través del telèfon 978 850 677 o pel correu electrònic juventud@matarranya.org.

Més informació: