La primera regional es podria ampliar i pujarien de segona tots els segons classificats


Etiquetes:


comarquesnord.cat, València
» dijous, 3 de febrer de 2011

La Federació Valenciana de Futbol (FFCV) medita ampliar la Primera Regional, cara a la pròxima temporada, la 2011-2012, amb un grup més, la qual cosa afectaria al nombre d’ascensos de l’exercici en curs.

La idea de la FFCV és la d’augmentar de 18 a 19 els grups de la Segona Regional. D’aprovar-se aquesta mesura, no solament pujarien els campions de grup, sinó tots els subcampions quan, en l’actualitat, solament obtenen el passaport els 12 millors segons, quedant-se sis sense el premi de l’ascens. La circular nº9 per a la temporada 10/11 encara no arreplega la modificació, encara que l’ens federatiu emetria una altra amb la pertinent modificació.

L’objectiu és, a més, igualar el nombre d’equips participants en cada grup, que oscil·la entre els 15 i els 18, a l’efecte d’un calendari únic. A més, no caldria acudir a la mitjana de punts per partit per a dilucidar, al final de la temporada, quins segons pugen, facilitant la tasca als implicats ja que solament haurien de tenir en compte el nombre total de punts.

Tres equips de la comarca dels Ports militen actualment en el grup 1 de la Segona Regional. En estos moments, el Morella FC ocupa la segona posició, pel que aquesta nova mesura beneficiaria els interessos del conjunt morellà, encara que amb els registres que està obtenint, amb 41 punts i encara invicte, de seguir el ritme i si finalitzara segon, possiblement seria un dels 12 millors segons de tots els grups de Segona Regional.

Més informació: