L’escut de la Vall del Tormo llueix al centre de la plaça major


Etiquetes: ,



comarquesnord.cat, La Vall del Tormo
» dijous, 3 de febrer de 2011

La Vall del Tormo ha finalitzat les obres de millora i modificació del paviment de la plaça major i dels carrers del voltant. En concret, i coincidint en la substitució que s’ha fet de les tuberies i de l’abastament d’aigua d’esta zona cèntrica de la vila, s’ha fet un empedrat al carrer de Sant Roc i a la Plaça d’Espanya, donant-li a la vegada un toc rústic que fins ara no tenien. A la vegada, estes obres han suposat també la ubicació d’un escut de pedra del poble al centre mateix de la plaça.

L’alcalde de la Vall del Tormo, José Miguel Timoneda, va destacar que “estes obres s’emmarquen dintre de la política que segueix l’ajuntament de reparar los carrers més pròxims al centre urbà i a l’església”, i que suposen també la substitució de les seues tuberies. D’esta forma, s’aposte per fer un empedrat rústic que sigue atractiu de cara als visitants i que es convertixque en un valor afegit del poble perquè els turistes que passon pel Matarranya també s’interesson per la Vall del Tormo.

Les obres de pavimentació i de millora de la plaça major de la Vall del Tormo han suposat una inversió de 80.000 euros, mentre que per al carrer de Sant Roc s’han destinat uns 36.000 euros. Les obres de recuperació de la Bassa de Sant Roc i de creació d’un parc a la Rebasa tenien una partida de 110.000 euros, i els treballs van finalitzar a meitats d’octubre.

Pel que fa a altres obres associades a la millora de la pavimentació del poble, l’alcalde de la Vall del Tormo va destacar que “encara mos quede una nova fase de treballs que se centrarien en lo carrer Major”, i on hi ha prevista una inversió de 103.000 euros. A la vegada, també quedarien algunes actuacions més menudes, com ara condicionar la sala de recreo dels jóvens i la remodelació de la vivenda de lloguer que hi ha a sobre de la casa del metge.

Més informació: |