TV3 estrena el canal Esport3, que no es pot veure als Ports



comarquesnord.cat, Barcelona
» divendres, 4 de febrer de 2011

“Aquest dissabte just abans del partit del Barça contra l’Atletic de Madrid, es donarà el tret de sortida del nou canal d’esports de Televisió de Catalunya amb una gran festa que no et pots perdre. Si t’agrada l’esport, aquest serà el teu moment!”. Així es presenta el nou canal de Televisió de Catalunya que, després de diverses setmanes emetent en proves, salta a la pimera divisió televisiva portant 24 hores d’esports en la nostra llengua.

El senyal del canal, però, tampoc arribarà als Ports per culpa de la Generalitat Valenciana. L’executiu de Francesc Camps, impedirà també que pugem veure el nou canal de TV3.

» Programes, transmissions i tota l’actualitat
Un dels trets diferencials d’Esport3 seran els seus programes, ja plenament consolidats amb una llarga trajectòria al 33. Una proposta que permetrà aprofundir en l’actualitat del dia i en les grans competicions i fer monogràfics sobre els esports que desperten més passions entre els espectadors. Gràcies a formats com “Esport club”, “Hat-trick”, “Zona Champions”, “Gol a gol” o “Tot l’esport”, es podrà garantir un programa especial quan el Barça o l’Espanyol acabin un partit de Lliga, Copa o Champions.

Esport3 disposa d’una important col·lecció de drets que compartirà amb TV3, segons el cas. Futbol, bàsquet i motor, juntament amb l’esport català i l’esport espectacle, seran els principals eixos de la programació del nou canal d’esports. Algunes emissions seran exclusives de TV3, altres s’emetran simultàniament, i la resta formaran part de la graella d’Esport3.

La programació d’Esport3 estarà sempre atenta a les novetats d’última hora i connectarà amb aquelles compareixences que siguin d’interès, com les rodes de premsa del Barça (“Paraula de Pep”), de l’Espanyol o del Madrid, sortejos de competicions o presentació de jugadors i entrenadors.

Part de la programació sí es podrà seguir en directe per internet.

Més informació: | | |