Els veïns de Morella aposten per la formació


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Morella
» dissabte, 5 de febrer de 2011

L’Ajuntament de Morella continua amb la seua decidida aposta per la formació. La formació dels veïns és bàsica per al consistori, ja que es considera que ha de ser un dels motors de la nova economia de la localitat. Els pròxims cursos reforçaran els coneixements dels inscrits en matèries dirigides als principals sectors econòmics de la localitat, el turisme i la ramaderia.

La regidora de promoció econòmica, Sandra García, destaca que “els cursos de formació són una bona mesura per a lluitar contra la desocupació i adquirir els nous coneixements que demanda el teixit empresarial”. A més, afirma que “hem de continuar amb l’aposta per la formació que portem potenciant des de fa més d’un any”.
Durant aquestos dies, ha començat el segon dels cursos dirigits al sector turístic i organitzats per la Unió General de Treballadors del País Valencià. Es tracta del de recepcionista, que pren el relleu del curs d’enologia que va finalitzar fa unes setmanes. El pròxim que s’iniciarà dins d’aquest programa és el de governanta, per al qual continua la matrícula oberta. A més, en matèria turística també han començat el d’anglés bàsic, que tracta temes com l’atenció al client.

En els pròxims dies, començaran els cursos dirigits al sector primari i oberts al públic en general, per al que hi ha tres cursos programats: benestar animal durant el transport, ramaderia i jardineria i floricultura. A més, en el mes de març també començaran els cursos d’electricitat i la segona edició del de Microsoft Excell, nivell mitjà.

Una de les característiques dels cursos de formació és que són gratuïts, ja que es col·labora amb altres entitats externes, com la mencionada UGT-PV, Comissions Obreres, el Centre de Turisme de Castelló i Servef.

Més informació: