Els empresaris turístics d’Asetmico lliuren el seu premi anual al director general de Turespaña


comarquesnord.cat, Morella
» diumenge, 6 de febrer de 2011

L’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca (Assetmico) farà entrega del seu premi anual al director general de Turespaña, Antonio Bernabé. L’acte tindrà lloc aquesta nit, al Restaurant Casa Roque.

Es tracta d’un acte que congrega a una gran part dels seus associats. S’espera que acudisquen un centenar de persones, la qual cosa suposa un alt percentatge, respecte al total de l’organització. L’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca és la que compta amb més membres en la localitat, superant-se els dos cents, i una de les més longeves, ja que es va constituir l’any 1989. Enguany, l’Associació ha vist recompensat el seu esforç i dedicació per la promoció turística i cultural de Morella, amb la concessió de la màxima distinció que entrega de l’Ajuntament de la localitat, la Creu de Santa Llúcia.

D’aquesta manera, l’Associació premia l’aposta del director general de Turespaña per Morella com a destí turístic. Bernabé està vinculat a Morella des dels inicis de la dècada dels 90, amb decisions importants per al sector turístic morellà. Així, va participar en la decisió d’il·luminar el Castell i la muralles del municipi, quan tenia el càrrec de director general de l’Institut Turístic Valencià o, també, va mostrar el seu suport a la construcció de l’Oficina de Turisme. A més, va impulsar cursos de formació en el sector turístic a Morella quan era director de l’Escola Oficial de Turisme de Madrid. Sens dubte, la decisió més important va arribar l’any 2009, des del càrrec que ostenta en l’actualitat, amb la licitació del Parador de Turisme de Morella. A l’estiu de 2010, també va ser el pregoner de festes de la localitat i, ara, Morella s’ha convertit en el primer municipi de la Comunitat a integrar-se en la xarxa de qualitat de destinacions turístiques SICTED, impulsada per Turespaña i la FEMP.

Així, doncs, Antonio Bernabé prendrà el relleu de l’associació d’esport de muntanya ESPEMO, que va ser la premiada l’any passat per la seua constant labor de promoció de la ciutat, en cada una de les seues expedicions.

Més informació: | |