Bernabé considera “imparables” les obres del Parador



comarquesnord.cat, Morella
» dilluns, 7 de febrer de 2011

El director general de Turespaña, Antonio Bernabé, ha constatat l’avanç de les obres del Parador de Morella. Una actuació que es troba en la fase de pivotatge en la zona interior de la muralla. Bernabé s’ha mostrat “satisfet” amb l’evolució de les obres des del seu començament i ha destacat que l’obra “és imparable, gràcies a la determinació del Govern d’Espanya que manté la seua absoluta aposta perquè el Parador siga una realitat”. El director general de Turespaña també va rebre el premi anual de l’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca (Assetmico) que, reconeix el seu esforç i contribució per consolidar a la localitat com a destinació turística.

Bernabé també destacava a peu d’obra “el compromís del Govern d’Espanya perquè el Parador siga una realitat i l’impuls que esta instal·lació donarà al sector turístic de la localitat”. A més, constatava el compliment dels terminis d’execució de l’obra. Segons explicava, “continuem treballant paral·lelament en el Projecte Arqueològic, per a quan finalitze l’obra del túnel, poguem començar la segona fase”.
El director general de Turespaña també assegurava que “el Parador situarà a Morella en un millor lloc com a destinació turística, acostant-li a un públic molt interessant i traspassant fronteres”. A més, afegia que “Morella és una localitat que aposta per la qualitat, per mitjà de l’esforç dels seus empresaris turístics i del seu Ajuntament, tal com acrediten els resultats obtinguts, com la recent adhesió a la xarxa SICTED”.

Per la seua banda, l’alcalde de Morella, Ximo Puig, mostrava la seua “satisfacció per l’avanç, a bon ritme, de les obres del Parador”. A més, afegia que “estem davant d’un procés llarg i costós, però en el que veiem com a dia a dia s’avança en una infraestructura que serà clau per al desenvolupament econòmic de la comarca”.

Més informació: | |