Bernabé recull el Premi Asetmico

comarquesnord.cat . Morella . dilluns, 7 de febrer de 2011 .
Etiquetes:

El president d’Assetmico, Roque Gutiérrez, va fer entrega anit del premi que reconeix la labor turística i esforç d’Antonio Bernabé per a consolidar a Morella com a destinació turística. L’empresari va destacar la trajectòria de Bernabé i aquelles decisions en les què ha participat i han contribuït a dissenyar la imatge turística que Morella té en l’actualitat. Així, va mencionar la seua participació en la decisió d’il·luminar el Castell i les muralles del municipi, quan tenia el càrrec de director general de l’Institut Turístic Valencià o, també, el seu suport a la construcció de l’Oficina de Turisme. A més, va impulsar cursos de formació en el sector turístic a Morella quan era director de l’Escola Oficial de Turisme de Madrid.

Sens dubte, la decisió més important va arribar l’any 2009, des del càrrec que ostenta en l’actualitat, amb la licitació del Parador de Turisme de Morella. A l’estiu de 2010, també va ser el pregoner de festes de la localitat i, ara, Morella s’ha convertit en el primer municipi de la Comunitat a integrar-se en la xarxa de qualitat de destinacions turístiques SICTED, impulsada per Turespaña i la FEMP.

L’acte de lliurament del premi, que va comptar amb la presència del Subdelegat del Govern a Castelló, Antonio Lorenzo i al que van assistir uns cent membres de l’associació turística, el va tancar l’alcalde de Morella, Ximo Puig, qui afirmava que “Morella necessita aliats com Antonio Bernabé, que ha sigut un aliat permanent de la localitat. El premi reconeix tota una trajectòria d’esforç pel nostre municipi”. Puig concloïa assegurant que “Morella té futur i tenim les armes per a combatre la situació actual, que són el coratge, la força i l’ànim dels morellans”.

. Vídeo . Lliurament Premi Asetmico a Bernabé

Més informació: