L’Ajuntament de Morella obri el termini d’inscripció de les carrosses que participaran en l’Anunci


Etiquetes: ,


comarquesnord.cat, Morella
» dimarts, 8 de febrer de 2011

L’Ajuntament de Morella ha obert el termini d’inscripció de les carrosses que prendran part en la desfilada de l’Anunci. Així, cada grup participant anomenarà a un representant que mantindrà el contacte directe amb el consistori i s’haurà d’omplir un formulari amb les característiques tècniques dels vehicles.

El regidor de festes, Rhamsés Ripollés, destaca que “des de fa uns mesos estem immersos en tots els preparatius d’aquesta peculiar festa morellana que es celebrarà el 28 d’agost de 2011”. Per a l’edil, “este és un tràmit més, que ens permetrà tindre constància del nombre de participants i un fil directe de comunicació amb un representant de cada carrossa”.

La distribució de les carrosses en la desfilada es realitzarà de la forma tradicional. Els grups infantils són els que obriran el recorregut i l’orde de les d’adults es sortetjarà al mes de juliol.

En el formulari que cal omplir, s’ha d’especificar el nom del grup, les dades del representant, la categoria en què es participa, el nombre d’integrants, les dimensions del vehicle, els equips de so i si es compartixen amb altres grups. El formulari estarà disponible en la pàgina web municipal i en les oficines del consistori. El termini estarà obert fins al pròxim mes de juny.

D’aquesta manera, es continua treballant en els preparatius de la festa, ja que cal recordar que s’ha seleccionat el cartell oficial i s’han iniciat els tràmits per a aconseguir la declaració de Festa d’Interés Turístic Internacional.

Més informació: |