Morella aposta per promocionar l’Anunci i la seua oferta turística a València


Etiquetes: , ,


comarquesnord.cat, Morella
» dimarts, 9 de febrer de 2011

Morella centrarà els seus esforços promocionals a València. De fet, el pròxim 17 de febrer es presentarà en societat l’Anunci al Centre de Turisme de Conselleria. Un acte en què es donarà a conéixer la festa i es realitzarà una degustació de productes típics de la localitat. Uns dies després, el 24, 25 i 26 d’aquest mateix mes, Morella participarà en la Fira de Turisme de València, on prepara un acte promocional de l’Anunci i en el que també donarà a conéixer altres atributs turístics del municipi. Els detalls d’ambdós actes es van ultimar en la reunió del Patronat Municipal de Turisme, que va tindre lloc anit.

L’alcalde de Morella, Ximo Puig, destaca que “a València tenim al nostre nombre més gran de consumidors potencials i afinarem els nostres esforços promocionals”. Cal assenyalar que prop del 40% dels visitants que rep Morella anualment, provenen de la província de València. Per això, Puig afegix que “la nostra opció és prioritzar la promoció a València i en la seua àrea metropolitana”.

Per a la presentació s’ha invitat a la Consellera de Turisme, Belén Juste, així com a altres autoritats, mitjans de comunicació, agències de viatge, operadors turístics i veïns de Morella que viuen a València.
Cal recordar que l’Anunci tindrà lloc el pròxim 28 d’agost de 2011 i endinsarà a Morella en el 53º cicle Sexennal.

A més d’aquestos punts, en la reunió es van abordar les últimes novetats turístiques del municipi, com la integració en la xarxa de destins de qualitat SICTED i la presentació de la seu Guia en FITUR, la creació de la Taula del Comerç, així com altres temes d’actualitat.

Més informació: | |