Morella presenta al Plenari de febrer una moció pel Salari Jove i els ADL


comarquesnord.cat, Morella
» dijous, 10 de febrer de 2011

L’Ajuntament de Morella celebra el ple ordinari de febrer aquest dijous, dia 10. En l’àrea d’administració i Hisenda es tracta de l’acord sobre la modificació de l’accionariat de l’empresa Aigües i Serveis Públics S.A. En aquest àrea també s’aportarà l’informe trimestral de la intervenció en compliment en la llei de mesures de lluita contra la morositat, i, si es cau, s’aprovarà el reconeixement extrajudicial de crèdits.

En l’Àrea de Governació es presenta l’informe de la policia local sobre les actuacions portades a terme en 2010. En aquesta àrea també es presenta una moció per demanar que es millore la senyalització dels nous trams de la CV-10 en els que no es troba la senyal de Morella.

L’àrea d’Obres i Serveis portà a debat la modificació puntual numero 25 del Pla General d’Ordenació Urbana, i l’aprovació del Pla de Paisatge del Hostal Nou.

L’àrea de Promoció Econòmica presentava dos mocions, una al voltant de la nova normativa per optar al Salari Jove i a ADL’s, que deixa fora als ajuntaments de pobles menuts, i l’altra que es refereix a la oficina forestal.

Novament la gestió del Paratge de Morella la Vella es motiu de reclamació per part de l’Ajuntament de Morella des de l’àrea de cultura.

Finalment en l’Àrea de Benestar Social es presentava una moció sobre l’ajut que té que rebre el Centre de Dia. Els retards en el pagament del que li correspon a la Conselleria per plaça i dia ofeguen les empreses adjudicatàries de la gestió d’aquestos centres; ajut que per altra part es queda curt per als servicis que s’oferten des d’aquestos espais.

Més informació: | |