L’Ajuntament de Vilafranca aprova la liquidació del pressupost de 2010


comarquesnord.cat, Vilafranca
» divendres, 11 de febrer de 2011

Aquest dijous tenia lloc a Vilafranca el ple ordinari corresponent al mes de Febrer per part del consistori del municipi. Una sessió en la que com a punt principal s’abordava la Liquidació del Pressupost 2010, que s’ha tancat amb uns remanents de 37.000 euros. Malgrat la complicada situació econòmica que s’està vivint, l’Ajuntament de Vilafranca tanca l’exercici pressupostari de manera possitiva.

Al plenari corresponent al mes de Febrer també es demanaven diferents ajudes i subvencions, referents al turisme, al programa de foment de desenvolupament local i a les ajudes per a l’equipament i reforma per a centres de serveis socials generals i especialitzats.

A la sessió, també es plantejava una moció per part del grup socialista referent al programa Salari Jove i les condicions tant peculiars que s’han posat enguany per accedir a aquest programa d’ajudes, quedant-se exclosos els municipis menuts.

A l’apartat de precs i preguntes, el Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Víctor Tena, presentava el balança estadístic de la Biblioteca Municipal de l’any 2010 i que ha superat tots els rècords.

Més informació: