Ciudadanos de Centro Democrático es presenta a Vilafranca aquest dissabte


Etiquetes: , ,


comarquesnord.cat, Vilafranca
» dissabte, 12 de febrer de 2011

Aquest dissabte el partit Ciudadanos de Centro Democrático ha convocat una reunió oberta per presentar-se als ciutadans de Vilafranca i comarca dels Ports.

En aquesta convocatòria, el president nacional del partit, David García Perez, donarà a conèixer a tots els que ho desitgen la ideologia i fonaments d’aquest partit centrista i resoldrà quantes dubtes es plantegen. La reunió està oberta a tots aquells interessats a conèixer a fons el partit.

Ciudadanos de Centro Democrático vol apropar-se a la ciutadania. A més a través d’aquest tipus de reunions s’intentaran aconseguir llistes electorals per concórrer a les properes eleccions municipals i autonòmiques del mes de maig. Assisteixen, a més del president nacional de CCD, David García Pérez, dirigents nacionals i provincials del partit.

Aquesta iniciativa compta amb l’interès d’antics mandataris i exdiputats dels antics UCD i CDS com Pedro Gozalbo i Carlos Laguna, que han estat convidats a la reunió i assistiran si les agendes l’hi permet.

Més informació: | |