Els comerços de Morella enamoren


Etiquetes: ,


comarquesnord.cat, Morella
» dissabte, 12 de febrer de 2011

Morella celebra el cap de setmana de Sant Valentí. Per això, els comerços continuen realitzant xicotetes campanyes que s’organitzen des de la Taula del Comerç. La regidora de turisme i promoció econòmica, Sandra García, destaca que “estos dies són bons per al sector i es registra una major demanda en el turisme rural”.

Els comerços han unificat la seua imatge amb uns distintius en què es pot llegir “Regala Morella”, en forma de cor, i els principals carrers de la localitat ens recorden la data amb petits banderins. A més, alguns restaurants i hotels, com a iniciatives privades, tenen ofertes especials per a la celebració.

La regidora explica que “tots els anys es realitzen campanyes per a Sant Valentí i, en esta ocasió, s’han sumat els comerços amb els seus distintius”. García també afegix que “a més del sector turístic, esta campanya pretén potenciar el consum intern”.

» Taula del Comerç
D’altra banda, la Taula del Comerç continua amb les seues reunions periòdiques. Aquest es tracta d’un instrument dinamitzador del comerç, que intenta aprofitar les fortaleses del territori, explotar l’àrea comercial i potenciar les debilitats. Els seus membres es reunixen amb l’objectiu d’avaluar la situació del comerç, donar informació sobre ajudes o impulsar noves accions. Amb la constitució de la Taula del Comerç, Morella continua treballant en el desenvolupament del Pla d’Acció Comercial. Un dels exemples de lluita contra les debilitats, ha sigut la unificació de la imatge dels comerços, amb les noves bosses.

Més informació: |