El Cinctorrà derrota al líder al Camp del Pla de Mig Ull

comarquesnord.cat, Els Ports
» diumenge, 13 de febrer de 2011

Històrica victòria del C.E. Cinctorrà que derrotava al líder, Sporting de Benicarló al Camp del Pla de Mig Ull. En un partit que els cinctorrans afrontaven amb moltissimes baixes i dificultats, la casta dels jugadors que dirigeix Dani Blanch van permetre oferir una grandissima victòria a l’afició. El líder caia derrotat davant d’un gran C.E.Cinctorrà que superava les dificultats i al potent equip que tenia al davant i acabaria guanyant per 2 gols a 1.

Partit que s’iniciava amb un C.E. Cinctorrà molt arreplegat a la zona defensiva i amb molt de respecte al Sporting de Benicarló, que acudia al Camp del Pla de Mig Ull amb la intenció de fer el joc de toc, atac total per bandes, desdoblament de laterals i joc de gran qualitat que desenvolupa habitualment. Als primers 20 minuts de partit es va veure que aquesta podría ser la tònica del partit, encara que amb un gran domini però sense massa oportunitats. A partir d’aquestos moments, el Cinctorrà, que aguantava bé en defensa va començar a perdre el respecte al rival i al minut 25 arribaria l’1 a 0 amb un gol de cap d’Iván Roda.

El conjunt de Benicarló es desesperava veient que no li eixien les coses i el Cinctorrà s’anticipava al marcador. Encara així, els visitants aconseguirien equilibrar el partit (1-1) amb un gol de Jorge Fernández al minut 32, aprofitant una jugada de rebots.

El gol no va afectar massa al rendiment del C.E. Cinctorrà, que al minut 40, aconseguiria marcar el 2-1 en una jugada en la que Iván Roda s’en va molt bé de dos defenses i dona el passe per a que Andreu, amb un tir ras i col·locat marcara el gol que al final seria definitiu. Al descans, 2-1 per al Cinctorrà i gran alegria al Pla de Mig Ull.

A la segona part, el Cinctorrà saltava al terreny de joc amb jugadors tocats però amb la intenció d’aguantar. El Sporting de Benicarló afrontava la segona part amb ganes de capgirar la situació, encara que el Cinctorrà, molt motivat i ordenat aguantava molt bé al seu rival. Poc a poc els visitants van anar dominant més el baló i el joc, però es troba amb una defensa molt ben posicionada que no li permet crear ocasions. De fet, el porter Diego Tena, pràcticament actuava de lliure ajudant a la defensa per allunyar balons.

A la recta final, l’ansietat s’apoderaria dels visitants i a la contra el Cinctorrà va estar a punt de marcar algun gol més. Al final, es va patir moltissim però el Cinctorrà va aguantar i aconseguia una victòria que li permet mantenir l’imbatibilitat al Pla de Mig Ull durant aquesta temporada.

El públic va animar en tot moment al seu equip i al final tots al Mig Ull acabarien celebrant aquesta gran victòria del C.E. Cinctorrà.