El pallasso Nandet ofereix un contacontes a Vilafranca


Etiquetes: , , ,



comarquesnord.cat, Vilafranca
» diumenge, 13 de febrer de 2011

La Biblioteca de Vilafranca tornava a ser seu d’un contacontes el passat dissabte pel matí. En aquesta oportunitat va ser el pallasso local ‘Nandet’ el que oferia l’espectacle ‘Per què?’ als menuts del municipi i també al gran nombre de mares i pares que no es van voler perdre la nova actuació de ‘Nandet’.

L’espai de la Biblioteca ofereix contacontes per als menuts amb prou assiduitat i amb participació, preferentment, d’artistes locals. ‘Nandet’ ja actuat en diferents ocasions i esta vegada portava espectacle nou per al contacontes de febrer.

‘Nandet’ fa participar als xiquets i xiquetes a les seues actuacions i utilitza també diferents elements per fer més amens els espectacles. El clown vilafranquí ha realitzat moltissimes actuacions durant l’any 2010 per tota la província de Castelló i comença a tenir ja molts caps de setmana compromesos per al 2011.

Durant la seua trajectòria, ‘Nandet’ ha ofert diferents espectacles i com ell diu hi ha alguns que et marquen més que altres. De fet, actualment, barreja números que ha utilitzat amb altres que son novetat, com es va poder veure el dissabte a Vilafranca.

‘Nandet’ és sempre garantia d’èxit i una vegada més es demostrava en aquest concurrit contacontes, que feia les delícies del públic infantil i adult present a la Biblioteca. El pallasso tancaria la seua actuació repartint caramels per al públic a l’entrada de la Biblioteca.

Més informació: | | |