La web del temps de Vilafranca supera el mig milió de visites


Etiquetes: ,


comarquesnord.cat, Vilafranca
» diumenge, 13 de febrer de 2011

Fa 10 anys que Ignasi Llopis va posar en marxa la finestra de la informació climatològica a Vilafranca a través d’internet. A través de www.ajuntamentdevilafranca.es/i_llopis es poden conèixer cada dia les dades meteorològiques: temperatures, pluges, sol, núvols … Cada dia l’observador s’insereix la informació de l’estació meteorològica. Des de la posada en marxa de la pàgina web més de mig milió de persones l’han visitat. Això suposa una mitjana de 130 cada dia, segons l’estimació realitzada per l’enginyer juliol Monfort.

La pàgina web d’Ignasi Llopis s’ha convertit en un gran aparador de Vilafranca. En la mateixa es poden consultar les últimes dades meteorològiques, però també un arxiu històric amb les efemèrides climàtiques més destacades. De fet, la web, és objecte de citació i referència en nombrosos programes de televisió i en els espais dedicats a la informació meteorològica a nivell comarcal, autonòmic i nacional.

Així mateix Ignasi Llopis ofereix una gran quantitat de dades associades al clima. A la web es pot accedir també a través del web de l’Ajuntament de Vilafranca i en aquest sentit des del consistori es destaca que el contingut aportat per Llopis enriqueix el contingut de la web municipal.

D’altra banda la web climàtica ofereix tot tipus d’informació sobre l’agenda, esdeveniments, curiositats i serveis de Vilafranca. Les festes, les notícies, els enllaços amb les webs i blogs locals, tenen un espai privilegiat en aquest lloc d’internet que s’ha convertit en una de les referències per a tots els vilafranquins i visitants.

» ajuntamentdevilafranca.es/i_llopis

Més informació: |