Guillermo Tena s’estrena a les files del Cinctorrà



comarquesnord.cat, Cinctorres
» divendres, 18 de febrer de 2011

Guillermo Tena ja és nou jugador de l’Esportiu Cinctorrà al menys fins que acabi la present temporada. El jove morellà de 27 anys d’edat ha estat els darrers anys un fixe del Morella FC i en la present temporada va prendre la decisió d’abandonar les files del conjunt del seu poble. En un principi no feia compte de tornar a jugar, però les baixes del Cinctorrà, que està patint molt problemes en quant a efectius aquesta temporada, han impulsat a que Guillermo torni al futbol i ho faigue a l’equip de Cinctorres.

Així, a l’igual que el també exjugador del Morella, Andreu Milián a principi de campanya, ha decidit provar fortuna en el equip cinctorrà fent-se fitxa per afrontar les darreres 11 jornades que resten de competició. El propi Tena ho anunciava via Facebook aquest dijous, encara que la notícia ja s’havia comentat en el darrer partit del Cinctorrà front al Sporting Benicarló.

L’entrenador del Cinctorrà, Dani Blanch, valorava positivament la incorporació del morellà “per motius laborals i de lesions estem tenint molts de problemes en la posició de migcentre per lo que Guillermo podrà reforçar aquesta demarcació i donar el seu granet d’arena al Cinctorrà”. Blanch explicava que “a pesar de que actualment no jugava, continuava lligat al món del futbol, així com té amics al club i per això ha pres la decisió de tornar al futbol i en este cas al nostre equip que és una gran notícia per a nosaltres”.

Esperem que Guillermo tinga un bon pas pel Cinctorrà i siga un bon reforç per al que resta de temporada. La seua trajectòria l’avalen en el món del futbol regional.

Més informació: |