La llista autonòmica del PSPV pel 22-M no inclou a Ximo Puig ni a Òscar Tena



comarquesnord.cat, Castelló
» divendres, 18 de febrer de 2011

Aquest divendres l’executiva provincial del PSPV ha votat la candidatura autonòmica de cara als propers comicis del 22 de maig. Francesc Colomer, secretari general del PSPV-PSOE a nivell provincial ha presentat una llista encapçalada per ell mateix i que també té, per aquest ordre, a María José Salvador; Ernest Blanch; Clara Tirado; Josep Gisbert; Samuel Falomir; Sabina Escrig; Miguel Ángel Guillén; Ignacio Subías; Yolanda Porcar; i Ana Besalduch.

» Encara no és definitiu
Només el 53% dels presents han votat a favor de la mateixa, mentre que un 30% ha votat en blanc i s’ha oposat el 16%. Un dels motius d’aquest recolzament està en la no inclusió a la llista autonòmica a destacats socialistes, com l’alcade de Morella i diputat autonòmic Ximo Puig o el propi president del partit i alcalde de Vilafranca, Òscar Tena, el que no ha agradat al sector lermista més afí a Puig ni als municipalistes d’Òscar Tena.

Francesc Colomer ha mostrat el seu convenciment que aquesta candidatura compleix amb escreix les expectatives de la gran majoria de ciutadans i ciutadanes d’aquesta província que estan fartes de 16 anys de fabrisme que només han portat a Castelló “falses promeses, falses expectatives i grans fracassos, com són la ciutat de les llengües, Mundo Ilusión, cinc mil alumnes i alumnes en barracons; el major atur de tota Espanya; el major fracàs escolar i una notable reculada democràtica acrescut per la imatge de corrupció a la qual van lligats els màxims responsables institucionals del fabrisme”. Per aquest motiu, és hora de mirar “cap a endavant, de capitanear el canvi que necessita Castelló i que sorgirà de les urnes el 22-M gràcies al suport majoritari de tota la gent honrada, decent, il·lusionada i motivada que hi ha a la nostra província i que està convençuda que les coses poden anar millor”.

Per a Colomer, “estem davant una llista que canviarà les regles del joc amb la Generalitat, perquè a partir del 22M defensarà aquesta terra de debò, i no consentirà més humiliacions ni oblits”. El líder dels socialistes insisteix que, “per això, des del primer moment, demanarem al proper president, Jorge Alarte, el deute històric que té la Generalitat amb Castelló, convençuts que defensarà la nostra província i mai farà com Camps, capaç de gastar-se per a un sol cap de setmana de Fórmula 1 més diners del que inverteixen totes les conselleries en tot un any en tota la província de Castelló”.

És hora, insisteix Colomer, “de posar al capdavant de les institucions a responsables capaços de fer bé les coses, perquè els nostres fills tinguin una educació millor; perquè no hàgim d’esperar mesos per ser atesos per l’especialista; perquè puguem anar a treballar usant el transport públic; perquè les nostres ciutats siguin molt més verdes; perquè les persones depenents tinguin l’atenció que es mereix, com ja l’estan tenint en altres comunitats on els seus presidents no s’han gastat els diners en Fórmula 1, muntanyes russes, amics de Gurtel i en assessors”.

La candidatura aprovada aquest divendres serà remesa a València, on el comitè nacional del proper dissabte 26 haurà de ratificar-la, al costat de les de les províncies de València i Alacant. Finalment, la llista haurà de ser aprovada de forma definitiva en el Comitè Federal de Llistes a Madrid.

Més informació: | | | | |

/span> comentaris

  1. no hi ha novetats sobre la candidatura socialista o no interese comentarla jejejeej
    ALARTE FA DE LES SEVES
    13:17 h.
    Avance: El exrector de la UJI, Francisco Toledo, cabeza de lista del PSPV a “Les Corts”

  2. Comarquesnord.cat és una web d’informació comarcal i aquesta notícia no afecta directament als Ports, Maestrat, Maestrazgo ni Matarranya. La redacció estava esperant novetats al voltant d’Oscar Tena, Josep Gisbert, Ernest Blanch, Ximo Puig o qualsevol altra persona d’aquest territori per tal de donar una informació de proximitat, que és el que ens diferència dels grans mitjans provincials i autonòmics. I sobre aquests noms no s’ha produït cap novetat, de moment, i informarem oportunament quan així sigue.

    De la mateixa forma volem recordar que, en plena època de les comunicacions, l’acusació de “no interessa comentar-la” perd tot el sentit, ja que els internautes són lliures d’escollir el mitjà de comunicació més addient per cada ocasió i, en plena era d’internet, la censura de o dels mitjans de comunicació perd tot el sentit.

    Gràcies per ser lector de comarquesnord.cat i sentim haber-lo decebut si esperava trobar a les nostres pàgines una informació provincial, autonòmica, nacional o internacional.