Un penal dóna la victòria al Benassal al Camp del Serrito on dijous es disputava l’encontre ajornat per la neu

comarquesnord.cat, Vilafranca
» divendres, 18 de febrer de 2011

El dijous per la nit tenia lloc al Camp del Serrito el partit Vilafranca-Benassal, ajornat en el seu dia com a conseqüència de la neu i que la Federació assenyalava per aquest dia, estant els dos conjunts en contra d’aquesta decisió. Amb els equips en ‘quadre’ per les circumstàncies es va veure un bonic partit de futbol, marcat pel fred i pel gol de penal marcat pel Benassal i que li serviria per guanyar 0-1

El partit començava amb un voluntariós Vilafranca que intentava apropar-se a l’àrea benassalenca, encara que els visitants robaven balons al mig del camp i el llançaven ràpid cap als seus puntes. En una d’eixes accions vindria el penal xiulat per Arnau Cobos al minut 9 i que transformaria Fabregat en el 0-1, que al final seria definitiu. Els locals van acusar una mica aquest gol i es produien errades en la zona de creació i en defensa, si bé poc a poc els vilafranquins es van refer. Francis Roig recuperava a Jordi per al partit i el davanter disposaria de la millor ocasió del Vilafranca en aquest primer periode amb un llançament en bona disposició per a marcar, que s’en va anar per damunt del travesser. El Benassal també tindria una molt bona oportunitat abans del descans que van llançar fora.

L’encontre va començar a les 21 hores, en una nit gèlida a Vilafranca i uns 30 espectadors al Camp del Serrito, que aprofitaven el temps de descans per arrimar-se fins a la cantina.

A la reanudació el joc alegre i vistós continuaria. Certament va ser un partit en el que els dos conjunts van fer ocasions per marcar més gols i el 0-1 final va ser un resultat molt curt per al que es va veure al Serrito. El Vilafranca va fer mèrits per a marcar en aquesta segona part, amb jugades de Jordi, Adrián Andrés o Niki. Especialment bona va ser la oportunitat d’Adrián Andrés amb un remat de cap que va eixir fora per centímetres. El Benassal també disposava de diverses oportunitats per sentenciar l’encontre, especialment al contraatac. Els davanters benassalencs es van plantar a soles davant del porter Víctor en dues oportunitats, però es van trobar amb esplèndides parades del ‘guardameta’, que va estar incommensurable una vegada més.

Arnau Cobos, àrbitre veterà que va ser l’encarregat de dirigir el partit no va deixar content a ningú al Camp del Serrito. Seguint el joc de molt lluny i amb molta passivitat, va cometre importants errades d’apreciació durant tot el partit i no va comptar amb un criteri massa encertat a l’hora de traure o no traure les targetes. En va mostrar dues a cada equip (per al Vilafranca, Víctor i Sales) i curiosament les del Benassal eren per al mateix jugador, que seria expulsat al minut 90.

Al final, Vilafranca -0- Benassal -1- i els de Francis Roig que continuen penúltims amb només 9 punts en aquesta temporada 2010-2011. Com a possitiu cal destacar la reaparició de Jordi després de la seua lesió i el gran partit realitzat pel juvenil de 17 anys, Fermín Molina, que debutava amb el primer equip i que sería juntament amb el porter Víctor, els jugadors més destacats del Vilafranca.