Cretense i Pena-roja guanyen els seus corresponents partits; Valderrobres no passa de l’empat i Calaceit perd a Alcanyís

comarquesnord.cat, Vall-de-roures
» diumenge, 20 de febrer de 2011

Lo Valderrobres va sumar este cap de setmana lo segon empat consecutiu (3-3) a casa i s’allunye de la zona d’ascens directe a Regional Preferent. Los de Manuel Bel van deixar escapar dos punts d’or al minut 92 de partit, després de que el Casp igualés lo resultat (per tercera vegada durant lo partit) en una falta on va fallar la defensa local. Los jugadors i cos tècnic del Valderrobres no van amagar l’amargor d’haver deixat escapar estos dos punts, ja que si els del Matarranya hagueren amarrat la victòria s’hagueren consolidat a la tercera posició del campionat. A més, i a diferència del Sástago, contra el Casp se va controlar moltíssim lo partit i Bel va defensar que “se van tindre ocasions per a matar el partit i emporta-mos los tres punts”. Amb este empat, lo Valderrobres baixe una posició i se situe al 6è lloc, empatat a punts amb lo Casp i el Chiprana. Les pròximes jornades, lo Valderrobres jugarà contra el Calanda, l’Sportin i el Chiprana, rivals directes en la lluita per la tercera posició.

Després de la jornada de descans, lo Cretense va sumar este cap de setmana tres punts importants al camp del cuer Samper de Calanda (0-3). Sergi Manero, jugador dels de Queretes, va destacar que “ere una victòria que ja tocave, que feie molta falta. Lo resultat reflectix molt bé el partit”. De totes formes, “va ser un partit molt feo per a l’espectador, però natres vam anar amb només 12 jugadors i vam sortir a fer el nostre futbol”. Manero va destacar que “necessitàvem esta jornada de descans per mentalitzar-nos de la importància dels pròxims partits”. De moment, la primera prova de foc s’ha superat, a més en un partit “on estàvem obligats a guanyar”. Amb esta victòria, lo Cretense supere al Valdealgorfa i empate a punts amb lo Torrecilla, situant-se a la 14ena posició. La pròxima jornada, los de Queretes reben al Pena-roja, un partit on Manero ja ha avançat que “intentarem fer un bon partit perquè és un enfrontament molt important que segurament serà molt igualat”.

Lo Pena-roja va sumar este cap de setmana una contundent victòria contra el Valdealgorfa (3-0) en un partit on los de Jose de Laris van tindre la fortuna que no els acompanye en altres partits. Los de Pena-roja van marcar de seguida i quan se jugaven només 20 minuts de partit ja dominaven lo matx per un (2-0). Segons va destacar Jose de Laris, “lo rival no va generar pràcticament ocasions a la nostra porteria, i la nostra defensa va estar molt correcta”. A més, en atac lo Pena-roja va ser bastant efectiu, factor clau per sumar esta segona victòria de la temporada a casa. Tot i això, Laris també va reconèixer que no se va fer un bon partit, però los tres punts se van quedar a casa “que és lo més important”. Amb esta victòria, lo Pena-roja se distancie a 5 punts del Calaceit i retalle tres punts al seu rival més directe, lo mateix Valdealgorfa. Victòria balsàmica del Pena-roja que arribe en bon moment, ja que els de Laris jugaran ara contra el Cretense i el Samper, rivals de la seua lliga.

Lo Calaceit va caure este cap de setmana contra l’Sportin Alcanyís (3-0) en un partit on la directiva i el cos esportiu han mostrat la seua indignació per les errades arbitrals. Segons va apuntar el membre de la Junta Directiva, David Insa, “al minut 8 de partit ja mos van expulsar un jugador” per unes mans molt qüestionades. A la vegada, lo Calaceit va acabar acumulant entre 7 i 8 targetes, quan Insa creu que “los que van repartir van ser ells”. De fet, dos jugadors del Calaceit van haver de ser traslladats a l’hospital, un dels quals va patir la fractura d’una clavícula. Pel que fa als gols, lo primer va arribar quan los jugadors del Calaceit estaven discutint la falta xiulada. Los jugadors de l’Sportin van llençar la pilota i l’àrbitre va donar el gol com a bo. La indignació dels jugadors i el cos tècnic del Calaceit va augmentar quan l’àrbitre va pitar un penal que va suposar lo (2-0). Amb este inici de partit, la moral de l’equip va caure pel terra. Lo pròxim cap de setmana, Calaceit viatge a Sástago.

Més informació: | | |