El ‘derbi’ comarcal acaba en taules

comarquesnord.cat, Cintorres
» diumenge, 20 de febrer de 2011

L’Esportiu Cinctorrà i el Vilafranca empataven a 1 gol en el partit disputat aquest diumenge al Camp del Pla de Mig Ull de Cinctorres. Un encontre en el que es van veure els dos gols als 10 primers minuts, marcant primer el Vilafranca per mediació de Jordi i empatava Andreu per al Cinctorrà poc després.

El partit començava amb domini del C.E. Cinctorrà, que va eixir amb ganes de buscar la porteria de Víctor, però es va trobar amb un gol del Vilafranca al minut 4, en la primera aproximació vilafranquina a l’àrea local. Loras toca el baló amb el cap i el deixa per a que Jordi supere al porter cinctorrà amb un xut ras. El Vilafranca aconseguia en 4 minuts el que no ha estat capaç de fer als dos darrers partits al Serrito, marcar un gol (0-1). Amb el gol, el C.E. Cinctorrà intensificava el seu domini i al minut 11 aconseguia el gol de l’empat definitiu. Baló centrat al primer pal que Loras no arriba a despejar i Andreu s’anticipa per marcar el 1-1.

El Vilafranca va fer un bon partit, millorant el seu joc respecte a altres encontres i tocava el baló amb criteri, portant perill amb llançament de Jordi, Raúl o Javi, que va substituir a Marc amb una lesió al genoll i que va ser desplaçat a Castelló per a que li diagnosticaren l’alcanç de la mateixa.

A la segona part, el Vilafranca dominava el joc fins als darrers 10 minuts de partit, amb diverses oportunitats de gol per a marcar. Un llançament de Raúl Monfort va eixir fora junt al pal, Jordi de còrner directe va estar a punt de sorprendre al Cinctorrà i un defensa traia el baló a la mateixa línia o amb un llançament de falta de Jordi, que va portar perill a la porteria de Diego. Als darrers 10 minuts el Cinctorrà va reviscolar i disposaria de diverses oportunitats de gol. Una d’elles va ser desbaratada per Víctor amb una gran intervenció. Al final, repartiment de punts en un partit que no va ser massa brillant. El Cinctorrà, després de derrotar al líder Sporting de Benicarló al Pla de Mig Ull es va haver de contentar amb un empat front al Vilafranca.

Cal destacar que a les files cinctorranes debutava el jugador morellà Guillermo, que eixiria al terreny de joc durant el transcurs de la segona part. Per part del Vilafranca, el fet de recuperar a jugadors importants que estaven lesionats als darrers partits li estan permetent a Francis Roig fer variacions en els plantejaments dels partits.