Els nous canals de la TDT arriben a Morella i Vilafranca


Etiquetes: ,


comarquesnord.cat, Morella
» diumenge, 20 de febrer de 2011

Els nous canals de la TDT ja han arribat a Morella i a Vilafranca. Un cop acabada la transició del senyal analògic al digital, es repartien noves freqüències que completen l’oferta televisiva actual. Aquestes noves possibilitats, de les que gaudeixen des de fa mesos a les capitals, arriben ara a la comarca dels Ports.

D’aquesta manera es pot sintonitzar Nitro, el canal d’acció i aventura del grup Antena 3; els canals secundaris de laSexta, un dedicat a la realitat i l’altre a la ficció; Boing, la oferta infantil que completa les emissions del grup Telecinco, entre altres tants nous canals, com el catòlic 13TV o l’esportiu Marca TV.

Potser el més destacat per a aquells que han canviat recentment l’aparell televisiu serà l’arribada dels primers canals en alta definició (HD), que permeten una millor qualitat d’imatge per a Antena 3 o Telecinco.

» No és definitiu
Els més reticents a resintonitzar l’aparell de televisió, han de tenir en compte que aquesta reordenació encara no és definitiva i s’haurà d’ajustar novament en poques setmanes, on diversos canals, com TVE-HD o nord·la televisió comarcal passaran a emetre per altres sintonies, el que obligarà a reiniciar de nou els receptors.

Més informació: |