Magnífica golejada del Morella en un partit més fàcil de l’esperat a Atzeneta

comarquesnord.cat, Atzeneta
» diumenge, 20 de febrer de 2011

El Morella F.C continua actiu en la lluita per l’ascens a 1a Regional després de golejar 0-7 a l’Atzeneta en un complicat camp com el del Porrejat però en un encontre bastant còmode. Als morellans en línies generals sempre els ha costat obtenir un resultat positiu en aquesta localitat. En esta ocasió els locals no van estar massa fins i van deixar les coses molt fàcils per al Morella, encara que al descans el marcador només reflexava un 0-1 per als visitants.

Partit que el Morella va tenir controlat en tot moment, a pesar de que el terreny de joc estava en algunes zones bastant malament amb problemes d’aigua i fang. Els morellans van dominar la primera part, encara que, a pesar de la golejada, en el primer període els visitants sols van fer un gol. El primer de la vesprada aplegaria amb un bon remat de Jordi als 11 minuts. A partir d’aquell moment, el Morella va tocar molt bé la pilota i no va tenir problemes per frenar algunes intentades d’atac de l’Atzeneta. Per part morellana van haver-hi algunes ocasions, però el marcador no es mouria aplegant 0-1 al descans. La sensació era que estava el partit molt ben encarrilat, però faltaven més gols per donar tranquil·litat.

Aquest objectiu es va complir amb escreix. El Morella tindria una represa molt bona i fàcil en la que l’aspecte golejador va ser protagonista. Sis vegades en 45 minuts va tenir d’agafar la pilota de dins de la xarxa el porter local. Els gols van anar caient pel seu propi pes, sense que el Morella apretara buscant la golejada. El segon de la vesprada aplegava prompte, als tres minuts de la segona meitat Carlos Chillida dins de l’àrea menuda i fent un gran retall a un defensa definia el 0-2. El tercer seria obra de Moles, als 54 minuts de partit, que també dins de l’àrea menuda definia fàcilment amb poca oposició rival. Tot seguit aplegaria l’expulsió d’un jugador de l’Atzeneta per una clara agressió a Jordi en un córner dels locals. L’àrbitre va mostrar la roja directa i vorem quants partits sancionen a l’autor de la clara agressió que no tenia massa sentit. Cal dir que després el jugador local va demanar disculpes a Jordi en una mostra d’esportivitat. El 0-4 seria obra de Mario que amb un espectacular xut de fora al que el porter no va aplegar. Bon gol del morellà que ja marcaria des d’una posició semblant a Salsadella.
El cinquè seria sols tres minuts després amb una obra d’art de Chillida que en poc espai regatejava al porter i marcava el seu segon gol. El sisè arribava a falta de 10 minuts amb una gran jugada d’equip que remataria Moles també fent el segon gol en el seu compte particular. Tancaria la golejada Carni en un xut des de fora de l’àrea en el que el porter local hauria pogut fer més.

Finalment 0-7 en la golejada al moment de la temporada. L’Atzeneta és de moment un dels equips que més ha patit enguany la bona temporada del Morella ja que a la primera volta perdia per 6-2 a la Fàbrica. Amb aquest resultat els morellans continuen invictes i al més dalt de la classificació. No es van combinar els altres resultats ja que el Sporting Benicarló guanyava fàcilment per 5 a 1 a La Jana i el Penyíscola patia, però guanyava per la mínima 1-0 al Salsadella. Veurem la propera jornada si el Morella pot aprofitar-la perquè és l’únic que juga a casa, front al Platges d’Alcossebre, mentre que els altres dos conjunts tenen desplaçaments complicats. El Penyíscola jugarà a Benassal i el Sporting Benicarló a Rossell.

» Resultat
» UD Atzeneta 0-7 Morella FC

» Alineació Morella FC
» Jero, Héctor Chillida, Pau, Monfort, Carni, Soro, Carlos Chillida, Mario, Jordi, Josele i Moles. També van jugar Ángel, Pablo i Albert.

» Gols
» 0-1 Jordi (11’); 0-2 C. Chillida (48’); 0-3 Moles (54’); 0-4 Mario (65’); 0-5 C. Chillida (68’); 0-6 Moles (80’) i 0-7 Carni (87’)