David Vives va representar el Matarranya en el Campionat d’Espanya de camp a través per clubs




comarquesnord.cat,
» dilluns, 21 de febrer de 2011

L’atleta David Vives, de Pena-roja de Tastavins, va córrer el passat 13 de febrer al Campionat d’Espanya d’Atletisme per equips celebrat a Punta Umbría (Huelva), la cita nacional més important per clubs d’este esport. Vives va córrer amb l’equip “La Salle Jamón de Terol” en la modalitat cadet, un equip integrat per cinc atletes i que va aconseguir la 13a posició. A títol individual, David Vives va arribar a la meta en la 96ª posició de 265 atletes.

L’atleta de Pena-roja va destacar que “ha estat tota una experiència. Hi havie molt nivell, i jo mai havia corregut una prova de cinc quilòmetres. Per això, vaig eixir a la prova a aguantar”, quedant finalment en lo 96 lloc. Vives se va mostrar satisfet pel treball realitzat i per l’experiència viscuda en una de les clàssiques de cross, més si se té en compte que este és lo primer any de competició per l’atleta del Matarranya.

Per participar en el Campionat d’Espanya, l’equip “La Salle Jamón de Terol” va haver de passar primer la selecció del Campionat d’Aragó d’Atletisme. En esta prova, los corredors Teruel van pujar al més alt del podi a nivell d’equip. A més, i a títol individual, los quatre corredors que componien l’equip van quedar en primera, tercera, quarta (este va ser el lloc que va aconseguir David Vives a la prova) i sisena posició.

David Vives competeix enguany, per primera vegada, a la Copa Multicaja de Cross. Fins ara, lo corredor de Pena-roja ha participat en quatre de les sis proves disputades, aconseguint un setè, un tercer, un segon i un segon lloc. En la classificació cadet, lo corredor del Matarranya se situe en la cinquena posició, molt a prop dels seus màxims rivals.

Per preparar les proves, David Vives forme part de club Tragamillas d’Alcanyís on se trasllade un cop per setmana fins a les instal·lacions esportives d’Alcanyís, on entrene amb los seus companys (Enrique i Miguel) i amb l’entrenador Luis Florentín. La resta dels dies entrene pels camins de Pena-roja. Pel que fa al tipus de superfície (camp a través o pista olímpica), Vives se decante per la primera de les opcions, ja que és lo terreny que està més acostumat a calcigar.