VÍDEO: “El tall de TV3 és un atac mental”

Manuel Milian Mestre “suspén” al govern valencià al programa Els Matins de TV3 on col·labora habitualment de tertulià

Més informació: | |

/span> comentaris

  1. I per què el senyor MMM no condemna al govern català per tallar les emisions de Canal 9 a Catalunya??? Açò no podria ser també un atac mental dels seus “amigatxos” Mas, Montilla, Maragall i Pujol???

    Quanta hipocresia, Déu meu.

  2. PProu de manipular enllaç al seu comentari

    Si els del PP tant contents esteu de tallar-mos TV3, perquè ara no feu més que buscar excuses i culpar a tots menys a qui ho ha fet? Com s’ha pogut vore a la premsa estos dies, “Canal 9 es va veure a Catalunya fins que la Generalitat Valenciana va tallar el satèl·lit que distribuia el senyal i que, encara actualment, els televisors catalans reben una imatge amb les barres de colors amb l’identificatiu ‘Canal 9′”. I li ho pots preguntar a qualsevol que visque a Barcelona.

  3. Estem rodejats de faxes incults i ignorants.

  4. jofre, de benicarlo enllaç al seu comentari

    faxes ,perque? a catalunya han prohibit els bous , existeix un partit ultra fascista plataforma x catalunya i fara uns anys els habitants d’origen andalus , que son moltisims van demanar si es podria vore canal sur i els i van dir que no . Si els catalans voleu vore tv3 al regne de valencia demaneuli a zapatero que permetixque que totes les televisions autonomiques es puguen vore a tota espanya , pero haixo no vos interesa clar , ya teniu prou canals en castella no? VIXCA VALENCIA.

  5. Francisco Puig, pq no poses els feus comentaris????